reklama
 
ohodnotit

Anatomie pana člověka

Gross Anatomy

Další název:
A Cut Above
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
109 minut
„V prvním ročníku medicíny se neděje nic závažného - kromě anatomie“

Celkové hodnocení filmu Anatomie pana člověka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.2.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2005
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih145248minih145248Údolí boje (2016) 
Fight Valley n
minih32281minih32281AC/DC: No Bull (1996) [DVD] 
Plaza De Toros de Las Ventas, Madrid n
minih79045minih79045Kouzlo domova (2008) 
Touching Home n
minih96242minih96242Ztracená brána (2012) [TV minisérie] 
Ztracená brána n
minih24146minih24146Ztracený Iziáš (1995) 
Losing Isaiah n
minih36784minih36784Úžasňákovi (2004) 
The Incredibles n
minih151589minih151589Útok šelem (2016) 
Tiger Raid n
minih36680minih36680Duše jako kaviár (2003) 
Duše jako kaviár n
minih78803minih78803Život je krásný (2008) 
A Beautiful Life n
minih92340minih92340Královský víkend (2012) 
Hyde Park on Hudson n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
6   - curil
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - Serpentina
10 - Gremmie
3   - T800
8   - yoogurt
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149213
Osobností: 630221
Fotografií: 569228
Plakátů: 270307
Obsahů a biografií: 137136

Poslední komentáře

Popelka (2015)

Popelka
Popelka. Tohle dějové   zpracování mi vůbec   nevadilo, ale naopak bylo   jedno z nejlepších. Přece   jen mi přišlo, že ten   základní děj hrál více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Eva tropí hlouposti (1939)

Eva tropí hlouposti
Tak já strhávám body za tu   debilní hudbu na začátku   filmu. Ta hraje aniž je to   zapotřebí. Jinak jde o   komediální zápletkovou   klasiku s výborným hereckým   obsazením.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Vévodkyně (2008)

Vévodkyně
Miluju historické filmy z   této doby. A tenhle mě   nezklamal. Nádherná   výprava, dobře zvolení   herci, skvělé téma.   Jediné, co mi chybělo více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (...

Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Na začátek: neviděla jsem   první díl. A kdybych   nevěděla o čem to asi tak   je, trvalo by mi hodnou část   filmu se zorientovat. První   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Carnage Park (2016)

Carnage Park
No s tím koncem si mohli dát   více práce, za to body   dolů. Ale jinak se mi to   hodně líbilo. Hluchota skoro   nebyla, i to gore sem tam   potěšilo mé oko, takže za   mne super podívaná.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.302/0.263