reklama
 
ohodnotit

Anatomie pana člověka

Gross Anatomy

Další název:
A Cut Above
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
109 minut
„V prvním ročníku medicíny se neděje nic závažného - kromě anatomie“

Celkové hodnocení filmu Anatomie pana člověka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.2.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2005
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36606minih36606Tím tvrdší je pád (1956) 
The Harder They Fall n
minih28144minih28144102 dalmatinů (2000) 
102 Dalmatians n
minih45648minih45648Na ostří meče (2001) 
Gedo n
minih36822minih36822Amen (2002) 
Amen n
minih148282minih148282Školní sbor (2016) 
Mindenki n
minih11663minih11663Lucky Luciano (1973) 
n
minih50528minih50528Dante's Inferno (2007) 
Dante's Inferno n
minih53030minih530303:19 (2008) 
3:19 n
minih18134minih18134Rudé horko (1988) 
Red Heat n
minih32104minih32104Kytice z tisíce a jedné noci (1974) 
Il fiore delle mille e una notte n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
6   - curil
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - Serpentina
10 - Gremmie
3   - T800
8   - yoogurt
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150055
Osobností: 632674
Fotografií: 573166
Plakátů: 272044
Obsahů a biografií: 137844

Poslední komentáře

Uteč (2017) [2k digital]

PROCESOR!

Uteč
Tohle měl být jako   horor?...Ne vážně, fakt.   Tak ještě jednou, jako   horor?...A kdy jsem se měl,   jako bát?...Trailer sliboval,   jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Krasny, romanticky film...aj   slza mi ukapla....Mladi herci   neskutocne krasny-hlavne ON,   pasovali k sebe.......

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Druhý báječný hotel Marigold (20...

Druhý báječný hotel Marigold
Ó jé. Dostala jsem se do   věku, kdy mi takovéto filmy   začínají něco říkat.   Dvojka se mi skoro líbila   více, než vážnější   jednička, a to více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 8 / 10

Cizinec ve vlaku (2018)

PROCESOR!

Cizinec ve vlaku
Tak, že to nebude normální   cesta vlakem je jasné, jen co   Neeson nastoupil. Líbil se mi   psychologický začátek „   hry“. Možná, že kdyby   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Přání smrti (2018)

Přání smrti
Tak jako předělávka po   letech to není vysloveně   průser, ale ani zázrak. Eli   Roth mohl přitlačit na pilu   a víc to osolit, věrohodné   to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.298/0.265