ohodnotit

Anatomie pana člověka

Gross Anatomy

Další název:
A Cut Above
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
109 minut
„V prvním ročníku medicíny se neděje nic závažného - kromě anatomie“

Celkové hodnocení filmu Anatomie pana člověka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.2.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2005
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih92061minih92061Já a ty (2012) 
Io e te n
minih25255minih25255O živé vodě (1987) 
O živej vode n
minih170647minih170647Sousedství smrti (2018) 
Hello Neighbor n
minih158836minih158836Trojská Odyssea (2017) 
Troy the Odyssey n
minih40513minih40513Tobruk (2008) 
Tobruk n
minih49277minih49277Adamovo rebro (1990) 
Rebro Adama n
minih2676minih2676Akce B (1952) 
Akce B n
minih80914minih80914Báječný hotel Marigold (2012) 
The Best Exotic Marigold Hotel n
minih36072minih36072Legenda o pekelném domu (1973) 
The Legend of Hell House n
minih58107minih58107Rukama nohama (2006) 
The Foot Fist Way n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 % (7)
6   - curil
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - Serpentina
10 - Gremmie
3   - T800
8   - yoogurt

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

46 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

19:40 - 19:50

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - HLAVNÍ ZPRÁVY

18:55 - 19:55

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166367
Osobností: 661032
Fotografií: 646603
Plakátů: 311197
Obsahů a biografií: 153056

Poslední komentáře

Na palubu! (2020)

Na palubu!
Velmi milá, lehká a   přirozeně plynoucí komedie   z dílny Guillaume Brace.   Ideální do letního kina.   Díky, KVIFF. :)

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Než skončí léto (2019)

Než skončí léto
Intenzivní, nespoutaný a   místy nepochopitelný -   takový je film "Než skončí   léto" i život hlavní   hrdinky.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Dospívající dívka (1979)

Dospívající dívka
Druhý film Jeanne Moreau jako   režisérky (po "Lumiére" -   1976). Příběh nostalgicky   pohlíží na sexuální   probuzení mladé dívky v   krásném více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Cyborg (1989)

Cyborg
Tohle je klasické akční   scifi béčko 80.let. Jedna   akční hvězda obklopená   hromadou sotva průměrných   herců pod taktovkou zcela   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Účastníci zájezdu (2006)

Účastníci zájezdu
Vím, že Michal Viewegh je   považován za ikonu naší   porevoluční literatury ale   já jeho knihy ani scénáře   dvakrát nemusím. Vždy mi to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.672/0.657