ohodnotit

Anatomie pana člověka

Gross Anatomy

Další název:
A Cut Above
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
109 minut
„V prvním ročníku medicíny se neděje nic závažného - kromě anatomie“

Celkové hodnocení filmu Anatomie pana člověka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.2.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2005
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61773minih61773Temná hmota (2007) 
Dark Matter n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih26619minih26619Babiččina krabička (1963) [TV pořad] 
Babiččina krabička n
minih2575minih2575Aféra z titulní strany (1972) 
Sbatti il mostro in prima pagina n
minih41433minih41433Countdown (2004) 
Ličnyj nomer; Личный номер n
minih109901minih109901Ninja 2: Pomsta (2013) 
Ninja: Shadow of a Tear n
minih49036minih49036Andy-Pandy (1950) [TV seriál] 
Andy Pandy n
minih15619minih15619Pěnička a Paraplíčko (1970) 
Pěnička a Paraplíčko n
minih95563minih95563Brooklyn brothers (2011) 
The Brooklyn Brothers Beat the Best n
minih3077minih3077Anglánka (1986) [TV film] 
Johnny Bull n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 % (7)
6   - curil
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - Serpentina
10 - Gremmie
3   - T800
8   - yoogurt
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282999
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Smrtelné lži (2012)

Peníze stírají skutečné vztahy mezi lidmi

Smrtelné lži
Film je ukázkou, jak   americké peníze křiví   vztahy mezi lidmi, dokonce i   mezi rodinnými   příslušníky. Vnitřní   hniloba s vnějším více >

Autor: Imo | Hodnocení: 5 / 10

Agrese (1975)

Když se film nepovede

Agrese
Tak tomuto filmu jsem   neuvěřil, alespoň tedy ne   té části, kterou jsem měl   ještě sílu dokoukat.   Začátek byl zpracován   ještě jako tak více >

Autor: Imo | Hodnocení: 2 / 10

Helimadoe (1993)

Helimadoe
Snaha přiblížit Havlíčka   mladším divákům se možná   trochu nevyplatila, ale i tak   vznikl nádherný poetický   film o dospívání takový   jaký více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.32/0.287