reklama
 
ohodnotit

Amos

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Amos

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2010
miklus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.5.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42133minih42133Bojovník (1997) 
The Brave n
minih13731minih13731Nebezpečná hra (1990) 
Eyes of an Angel n
minih27935minih27935Hannibal (2001) 
Hannibal n
minih58249minih58249A kockásfülü nyúl (1978) [TV seriál] 
n
minih39482minih39482Aeon Flux (2005) 
Æon Flux n
minih58835minih58835Byla jednou jedna svatba (2005) 
Once Upon a Wedding n
minih33912minih33912Černá a bílá (1999/1) [TV film] 
Black and Blue n
minih44432minih44432Celestínské proroctví (2006) 
The Celestine Prophecy n
minih5606minih5606Čest kapitána (1982) 
L'honneur d'un capitaine n
minih11356minih11356Letadla, vlaky a automobily (1987) 
Planes, Trains & Automobiles n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - miklus
8   - Strength
3   - T800
9   - pauli1
8   - Zdenek13
4   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.141/0.109