reklama
 
ohodnotit

Amos

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Amos

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2010
miklus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.5.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40099minih40099Policajti z předměstí (1999) [TV seriál] 
Policajti z předměstí n
minih4052minih4052Bílí lvi (1981) 
The White Lions n
minih35034minih35034Ať žije myš (1993) 
Ať žije myš n
minih40727minih40727V jako Vendeta (2006) 
V for Vendetta n
minih48251minih48251Osudový dotek 3 (2009) 
Butterfly Effect 3: Revelations n
minih39660minih39660Anna Kareninová (1927) 
Love n
minih43943minih43943Generace X (2005) 
The Chumscrubber n
minih47486minih47486Arthur a souboj dvou světů (2010) 
Arthur et la guerre des deux mondes n
minih4833minih4833Byl jednou jeden les (1993) 
Once Upon A Forest n
minih45891minih45891About Love (2005) 
About Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - miklus
8   - Strength
3   - T800
9   - pauli1
8   - Zdenek13
4   - tvo

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2004) [TV seriá...

09:45 - 10:35

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Sladké mámení

10:10 - 11:20

20 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:40 - 11:00

50 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Láska, zloděj a diamanty (2015...

10:25 - 12:20

5 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148380
Osobností: 627641
Fotografií: 565770
Plakátů: 268343
Obsahů a biografií: 136206

Poslední komentáře

Nenávist (2014) [TV epizoda]

Nenávist
Odbarvená Polívková na   blond s efektním hysterákem,   která nesnášela chlapy a to   až za hrob. Chvílemi   vypadala tak nějak   normálně, ale více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

48 hodin (2014) [TV epizoda]

48 hodin
Policajt je vždycky policajt   a to i na nemocničním   lůžku a všechny osobnosti   se dají využít, od   analytika k ranařovi až po   zrádce, více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Černý prodej filmů (2017) [TV ep...

Černý prodej filmů
Pomalu se ztrácí dech, vtipu   ubylo nebo mi prostě zrovna   tady moc neseděl. A to ani ve   vietnamské tržnici, to už   je dnes klišé a tak ani v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Mansfieldské sídlo (1999)

Mansfieldské sídlo
Mansfielské sídlo rozhodně   není komedie, ale romantika z   osmnáctého století a   krásný pohled na život   anglické společnosti té   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.151/0.117