ohodnotit

Amorův úlet

Wedding Daze

Další název:
The Pleasure of Your Company / Svadba naslepo (SK)
Rok:
2006
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
24.4.2008
„Jaká je šance, že se stačí rozhlédnout po přeplněné kavárně, aby člověk našel ten „pravý“ protějšek, se kterým bude chtít strávit zbytek života?“

Komentáře k filmu Amorův úlet

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 8
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2014
Jason Biggs už překvapil ve   snímku 'Křupan' a dokázal,   že má pro romantické role   velký potenciál. Nejinak je   to i u tohoto snímku, kde už   nic dokazovat nemusí. Jeho   výkon je velmi uvěřitelný   a to je zásadní. Partnerku   mu tentokrát dělá   sympatická Isla Fisher a je   na ní vidět, jak si roli   uživá. Tvůrci dokázali,   že teenagerovskou romantickou   komedii lze natočit s úctou   a bez ponurého fekálního   humoru.
Kachy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Perfektně ztřeštěná   komedie. Isla Fisher je podle   mě fakt super komička. Film   obsahuje celkem dost   komických scén, ale ta ve   vězení je bezva - takové   normální rodinné setkání   před svatbou.
RenataV
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Podle ukázek mě film   zaujal,ale film jako celek   neříkám, že byl špatný,   ale čekala jsem lepší. Ale   tak na večer k vínku to   ušlo bylo tam pár scén kdy   jsem se zasmála a na herečku   Islu Fisher se koukat dá jak   už tady někdo napsal je to   komediální herečka a snad   bude mít další   příležitosti v jiných   filmech to ukázat víc.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Weding daze je milá   bláznivinka o tom, že najít   skutečnou lásku lze takřka   kdekoliv a ani to nemusí bý   nic extra těžkého nebo   zdlouhavého. Proustě na   něj/ni kouknete a víte(nebo   aspoň tušíte). A na téhle   vlně jede celý film.   Hlavním - skvělým - tahem   bylo obsazení hlavích   hrdinů, kteří hrají tak   nějak normálně i ve   vypjatýh situacích a   neždímou to do krajnosti.   naopak rodičové obou   mladých jsou opavdu DOST   přitažení za vlasy, ale   vzhledem k tomu, že o ně   opravdu nejde, plní funkci   podružných (nebo   druhotných) bavičů, kteří   přicmrndávají hlavní   dvojici, kterým to spolu   prostě fuguje. Dost   podstatnou úlohu hrála i   hudba, která vtipně   dokresluje některé scény   příběhu (Doporučuji sehnat   song Inches and falling (i   love love) - zpěv The   Format). Pokud tedy chcete   rozvenou, ale ne přes-míru   romantickou komedii, je toto   správná volba.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Amorův úlet
Další romantická komedie s   Jasonem Biggsem, která není   nijak zábavná nijak   romantická. Je to směsice   všeho možného. Jen trochu   mohli ubrat rodičů, ze   kterých mě třeštila hlava.   Obyčejný film od kterého   nemůžete nic moc čekat.
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.11.2009
Joe Pantoliano...to je herec,   který udělal film vtipným a   koukatelným. Nebýt jeho,   byla by to opravdu krávovina   bez jakékoliv špetky pohody.
vernom
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.12.2011
4/10
čekala jsem teda od toho   víc, ale zklamání velké.   Přišlo mi to chaotické,   nudné a sem tam ano, sranda,   ale bída velká bída.
marfussa
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Amorův úlet
Příšerně nezajívý film,   musím se přiznat,že jsem ho   ani nedokoukala... prostě mě   nezaujal, skoro žádný děj,   prostě v něm nebylo nic ke   koukání... proto jsem ho   ohodnotila 3

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih102929minih102929Sněhurka bratří Grimmů (2012) [Video] 
Grimm's Snow White n
minih56497minih56497Konec agenta č. 312 (1974) [TV inscenace] 
Konec agenta č. 312 n
minih66936minih6693621 Jump Street (2012) 
21 Jump Street n
minih7761minih7761Příliš mladí na lásku (1980) [TV inscenace] 
Příliš mladí na lásku n
minih121727minih121727Jack – Zabiják obrů (2013) 
Jack the Giant Killer n
minih31757minih31757Bratrstvo vlků - Hon na bestii (2001) 
Le pacte des loups n
minih86179minih86179Osamělý jezdec (2013) 
The Lone Ranger n
minih164592minih164592Cold Blood Legacy (2019) 
Cold Blood Legacy n
minih47349minih47349Quantum of Solace (2008) 
Quantum of Solace n
minih37800minih37800Vyvolené (2002) 
Chek law dak gung n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 % (66)
6   - curil
6   - efCZa
5   - hledasenik
7   - Justik66
9   - martin.stu
4   - salte
6   - Kuvik
7   - Serpentina
4   - rankinfitc
6   - emons
8   - satyr
6   - davidek
6   - Kycky
5   - pleWich
3   - Sanchez
3   - johnny-rk
3   - meduska
9   - Kachy
9   - oulisna
6   - dep

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

79 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Ze zoo do zoo

03:25 - 03:55

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Smrtonosná zbraň (2016) [TV se...

01:15 - 04:45

139 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

02:50 - 04:59

44 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163585
Osobností: 658243
Fotografií: 629343
Plakátů: 302591
Obsahů a biografií: 149798

Poslední komentáře

Philadelphia (1993)

Philadelphia
Skvělé psychologické drama.   Když Jonathan Demme natočil   "Mlčení jehňátek" říkal   jsem si že to je jeho   životní dílo které sotva   kdy více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Poupata (2011)

Poupata
Nádherné sociální drama,   které snad mělo být   natočeno černobíle, aby   ještě víc vystihlo   totální beznaděj všech   zúčastněných - filmové více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 7 / 10

Collision Course: Part II (2019)...

Collision Course: Part II
Nakonec to do sebe všechno   pěkně zapadlo jako   puzzlíky.
Všichni si   dají jedno, dva a je zase   klid. Na chvíli...

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Vesmírní kovbojové (2000)

Vesmírní kovbojové
Hodně povedená komedie je   taková klasická   "Eastwoodovština"!!! Clint za   kamerou i v jedné z hlavních   rolí je moc dobrý a nijak si   s více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství mumie (2010)

Tajemství mumie
I Luc Besson se nakonec nechal   zlákat komiksovou   popularitou. A tak sáhl po   komiksu ryze evropském,   samozřejmě francouzském,   svým více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.248/0.22