reklama
 
ohodnotit

Amnézie [Video]

Time Lapse

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Amnézie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.1.2011
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ma.kyn.ka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2007
tripule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2009
markvart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33894minih33894Takmer ružový príbeh (1990) [TV film] 
Takmer ružový príbeh n
minih16250minih16250Poldovi v patách (1991) 
The Hard Way n
minih31988minih31988Let 534 v ohrožení (2001) 
Rough Air: Danger on Flight 534 n
minih44250minih44250ABBA: Vítěz bere všechno (1999) 
Abba - The Winner Takes It All n
minih2809minih2809Alice Cooper: Welcome to my Nightmare (1975) [TV koncert] 
Alice Cooper: Welcome to my Nightmare n
minih32331minih32331Greatest Hits Of The 70s / Original Hits & Video Clips (?) 
Greatest Hits Of The 70s / Original Hits & Video Clips n
minih52609minih52609Blood Bath (1966) 
Blood Bath n
minih2701minih2701Akhmar (1983) 
n
minih53583minih53583A na konci je začátek (1981) [TV inscenace] 
A na konci je začátek n
minih25397minih25397Bohemia I. (1995) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.8 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
6   - R.RICKIE
4   - Elementik
6   - rosta12
4   - T800
3   - fidelio
5   - blackpoint
8   - ma.kyn.ka
5   - tripule
7   - markvart

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

148 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Ochránce

04:25 - 04:50

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 04:55

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

04:00 - 06:05

48 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145323
Osobností: 618571
Fotografií: 544042
Plakátů: 260349
Obsahů a biografií: 133277

Poslední komentáře

Sairat (2016) [DCP]

Sairat
Film má dvě hodně   rozdílné části. První   část je velmi romantická a   navíc vtipná - mladí lidé   se zamilují a prožívají   krásné chvíle více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Krokodýlové z předměstí (2009)

Krokodýlové z předměstí
Film se, kterým je naprosto   zbytečné ztrácet čas.   Němci nikdy neuměli točit   filmy pro mládež. Velmi   slabý děj s spoustou   umělotin a více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Příběh jedné jízdy (2013)

Příběh jedné jízdy
Bezvadná road movie, při   které nesourodá dvojice   náhodných přátel Nena a   Varnie potkává spoustu   zajímavých figurek, se   kterými zažijí více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

RRRrrrr!!! (2003)

RRRrrrr!!!
Film přímo napěchovaný ať   už zjevnými či skrytými   vtípky, narážkami a odkazy.   Na druhou stranu to působí   možná trochu nekonzistentně   více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 8 / 10

Vždyť já jsem roztleskávačka (19...

Hledám české nebo anglické titulky k tomuto filmu

Vždyť já jsem roztleskávačka
Dobrý den,
už dlouho   sháním dabing k tomuto filmu   a kdyby jste někdo věděl,   kde se dá sehnat, tak mi   prosím odepište. A kdyby   nebyl více >

Autor: lucka306

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.328/0.294