reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Americký lovec

American Hunter

Další název:
Lethal Hunter
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Americký lovec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2010
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36882minih36882Chci tě poznat (1999) 
Getting to Know You n
minih37948minih37948Pan Tau a první dobrodružství (1966) [TV film] 
Pan Tau a první dobrodružství n
minih44063minih44063Pokoj 1408 (2007) 
1408 n
minih34721minih34721Hladina adrenalinu (2002) 
Extreme Ops n
minih2506minih2506Abraham Lincoln (1930) 
Abraham Lincoln n
minih54955minih54955Chytáme v Norsku s Českým rybářem (2008) 
n
minih41852minih41852Medvídek (2007) 
Medvídek n
minih15291minih15291Palais Royale (1988) 
Palais Royale n
minih40762minih40762Proposition (2005) 
The Proposition n
minih33669minih33669Britney Baby, ještě jednou (2002) 
Britney Baby, One More Time n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
3   - Agostino
4   - Kuvik
6   - R.RICKIE
3   - T800
1   - deatdavid
7   - jozo105
4   - Jou11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141618
Osobností: 606624
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.432/0.408