ohodnotit

Americký lovec

American Hunter

Další název:
Lethal Hunter
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Americký lovec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2010
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16512minih16512Poslední císař (1987) 
The Last Emperor n
minih6004minih6004Démanty noci (1964) 
Démanty noci n
minih6071minih6071Depeche Mode - Devotional (1993) [Video] 
Depeche Mode: Devotional n
minih38688minih38688Kafe a cigára (2003) 
Coffee and Cigarettes n
minih57909minih57909Balada v dreve (1966) 
Balada v dreve n
minih12606minih12606Mistři bojových umění (1976) 
The Warrior Within n
minih2420minih2420A co Bob? (1991) 
What About Bob? n
minih29271minih29271Cvok (1979) 
The Jerk n
minih28528minih28528Sanitka (1984) [TV seriál] 
Sanitka n
minih7827minih7827Gambit (1966) 
Gambit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (7)
3   - Agostino
4   - Kuvik
6   - R.RICKIE
3   - T800
1   - deatdavid
7   - jozo105
4   - Jou11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154111
Osobností: 639075
Fotografií: 586164
Plakátů: 278207
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.42/0.358