Duben
ohodnotit

Americký gangster

The American Gangster

Další název:
The Return of Superfly, Tru Blu
Rok:
2007
Délka:
157 minut
Premiéra v ČR:
3.1.2008

Komentáře k filmu Americký gangster

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2015
Film, který se houpá na   vlnách. Začátek příběhu   upoutá a zaujme, potom   snímek začíná ztrácet   laťku. Zhruba od poloviny   filmu postavy začínají moc   kecat a nic nedělat, kvůli   čemu takéubírám body, pak   ale děj nabere obrátku a   najednou jste zase zaujatí.   Především skvělé výkony   Denzela Washingtona a jeho   kolegy Russela Croweva film   nadzdvihují. A ikdyž nemám   moc rád gangsterské filmy,   tak tenhle patří mezi   nejlepší co jsem kdy viděl.   Nebýt pár zbytečných a nic   neříkajících scén, dal   bych klidně 10/10, ale já   nebyl režisér, tím byl   Ridley Scott. Tento film   chválím za dobře   zpracovanou tématiku,   vizáž, scénář (vyjma pár   hrubek) a již zmíněné   herce.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2014
Slušná gangsterka, ale já   mám radši ty z dob prohibice   o těch nejznámějších   mafiosech, Luckym Lucianovi,   Al Caponovi a dalších.
ricky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Nejsem odborník na snímky   režiséra Scotta, proto   možná film nedokážu plně   docenit. Co ale určitě   dokážu, je vychválit   parádní výkon Washingtona,   který společně s tradičně   vynikajícím Crowem dal filmu   tvář a přinesl úspěch.   Trochu jsem se obával, jak   bude Crowe vypadat v   mafiánském filmu, nakonec   mě však mile překvapil. I   když si myslím, že to není   jeho oblíbený žánr a že v   něm se v budoucnu nebude moc   pohybovat. Film mě nenudil,   měl spád a pořád se něco   dělo. Líbilo se mi   zpracování mafiánské   rodiny, která mi chtě   nechtě celý film   připomínala něco podobného   jako v Kmotrovi- i když zde   šlo pouze o jednu generaci...   Jsem zastáncem toho, že   filmy podle skutečných   událostí nejsou samy o sobě   moc zajímavé, přece jen   když si příběh nějaký   scénárista sám vymyslí tak   jsou promyšlenější a pro   mě hezčí- zde ale platí   opak... Co se mi nelíbilo?   Hudba a obecně mě moc   nepřitahuje prostředí   novodobé mafie s drogami,   mám mnohem radši mafiánské   snímky odehrávající se za   prohibice ve starém New   Yorku... 80%
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2013
Film natočený podle   skutečnosti, jak se dal v USA   udělat drogový kšeft   opravdovým zdrojem obživy   značné skupiny lidí a na   druhé straně dochází k   boji mezi mafií a drogovými   gangy ve snaze maximalizovat   zisk. Výborný výkon   D.Washingtona v hlavní roli   filmu
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2013
Ridley Scott patří   bezpochyby do elity   Holywoodských režisérů a   tenhle snímek jeho pozici   nejen upevnil, ale dokonce ho   posunul v pomyslném   žebříčku o něco vejš.   Filmy o mafiánech a kšefty s   drogama, to je po většinou   záruka nepromarněnýho času   a když si ještě k   vynikajícímu scénáři   přizvete dva vynikající   herce, vznikne film u kterýho   se tři hodiny ztratí, jako 3   minuty. Takovej je přesně   film Americký gangster.   Parádně natočená   mafiánská gangsterka, kterou   by měl vidět každej   milovník kvalitní   kinematografie--->100%
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.4.2013
Když tady vidím to   hodnocení ( komentáře   zatím radši nečtu, ty si   přečtu až potom ), tak je   mi docela líto, že hodnotím   tak nízko.Nijak mě to sice   nepálí,ale je to možná   škoda pro tento film.
Né že by mě vadila   délka filmu - to ani   náhodou.
Vadil mi tam   jenom jeden člověk a to byl   "Dízl" - Denzel   Washington.
Vy, kteří   mě znáte, tak dobře víte,   že tohoto herce vyloženě   "miluju", takže se   jistě ani moc nebudete divit,   že hodnotím, tak jak   hodnotím.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2012
Čistá, řemeslně dokonale   odvedená práce   profesionála. Rozjezd je   trochu pomalejší, ale   vzhledem k tématu je   nezbytné, aby byla všechna,   pro thriller pravda mírně   brzdící fakta, jež   předchází hlavnímu ději,   řečena. A myslím, že jen   málokterému tvůrci by se   dařilo lépe. Kromě   kvalitního scénáře není   pochyb o šťastném výběru   herců a jejich výborných   výkonech. Denzel Washington v   nezvyklé roli záporného   hrdiny byl tak   přesvědčivý, že mě z   něj chvílemi až mrazilo,   dokázal skloubit krutost   gangstera i zdání   bezúhonného občana s   vystupováním aristokrata a   taťkovsky vyhlížející   Russell Crowe mě nadchnul   svou buldočí neústupností,   s kterou šel za svým cílem   a přitom z něj vyzařoval   nesmírný klid, ačkoliv jeho   pracovní i osobní život   neprobíhal právě podle jeho   představ. Obrazy skvěle   zachytily dobu i prostředí,   přesně zvolená hudba   podtrhovala atmosféru,   záběry obětí drog   působily děsivě a   úplatnost policajtů mě   nadzvedávala ze židle.   Gradujícím závěrem byl   plně uspokojen můj smysl pro   spravedlnost, i když   pochybuji, že v reálu tomu   bylo stejně.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2011
Režiséři zvučných jmen   nejsou známí jen tak. A tak   se znovu potvrdilo, že kdo   umí, ten umí. Výborná   gangsterka ze 70. let   minulého století s   vynikajícím Washingtonem a   jako obvykle neméně   vynikajím, prosťáčkovským   vzhledem matoucím, Russlem   Growem. Nenechte si ujít.
Jarda1420
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Dobrý, ale moc dlouhý. D.   Washington je opravdu   výborný herec a potvrdil to   i v tomto filmu. DOPORUČUJI   !!!
Kanystr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2011
Negengsterka o gengstrech
Čekal jsem od tohohle filmu   uplně něco jiného, ale to   co se z něj vyklubalo   absolutně nezklamalo.   Výborně předložený   materiál k zamyšlení. Scott   si k dobře vybranému   námětu přišpendlil   několik vysoce kvalitních   herců, kteří mu to oplatili   ve velkém stylu. Tenhle   snímek se v hystorii   kinematografie v žádném   případě neztratí.
reby
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2011
Dobrej film o skutečným   mafošovi co chtěl prorazit   za každou cenu, a přitom   ctil pravidla starý školy,   něco málo tomu chybělo aby   to mělo na ty top gangsterky,   ale film se pro mě stal   klasikou na kterou se   podívám rád kdykoliv,   hlavně kvuli Denzelovi   kterýmu sem to věřil
cicis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.12.2010
Aj keď niekto možno   očakával viac, tento film   bol autobiografiou   skutočného príbehu života   drogového bossa Franka Lucasa   (Denzel Washington). Takže   režisér nič nepridával a   nenatočil z toho akčný   thriller. Všetky postavy sú   skutočné včetne   neúnavného vyšetrovateľa,   Richie Robertsa (Russell   Crowe)
sakro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.12.2010
životní role Denzela Washingtona
Takto civilně a realisticky   natočenou gangsteru snad   nepamatuji. Filmy s touto   tematikou patří   jednoznačně k mým   nejoblíbenějším, přesto   je z nich vždy cítit jakási   trošku nadsázka a   glorifikace mafiánských   bossů. Tenhle film je prostě   jiný. Ridley Scott jen   podtrhl svou vyjímečnou   režisérskou kvalitu.   Příběh nekorunovaného   drogového krále, který   svého „úspěchu“ dosáhl   pílí, nenápadností,   rozvahou a za všech   okolností chladnou hlavou, a   na druhé straně policisty s   buldočí povahou a   neústupností a se svými   nevyvratitelnými etickými   zásadami, jejichž striktní   dodržování rozvrátí jeho   osobní život. Děj je   zasazen do krutého   prostředí newyorského   Harlemu a skvěle korunován   nečekaným závěrem   absolutně ze života. Prostě   nikdy není nic jen bílé,   nebo jen černé, každý   člověk se v životě na   základě vlastních   životních zkušeností a   svého okolí mění a kamsi   posunuje. Nemohu než ještě   jednou pochválit režiséra,   ale určitě i celý filmový   štáb. Na tom filmu není ke   kritice nic. V titulku jsem   napsal, že se jedná o   životní roli Denzela   Washingtona. Současně však   musím říct, že ani Russel   Crowe nezůstal naprosto nic   dlužen svému umění.   Potěšilo mě to, neboť ho   považuji za vynikajícího   herce, ale bohužel mimo L.A.   – Přísně tajné a   Dobrého ročníku mě   žádný film s ním moc   nezaujal. Takže v jeho   případě pro mě velká   satisfakce. DVD ve své   sbírce jsem zařadil k   nejfrekventovanějším a   snímek vřele doporučuji   všem milovníkům dobrého   filmu.
cragel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2010
Americký gangster
Od tohoto filmu jsem hodně   očekával, ale nakonec jsem   byl zklamanej.Příběh byl   průměrný o drogovém   dealerovi a nemel nic co by se   muselo vyzvdvihnout.anzel   hrál dobře ale dobrej herec   z normálního filmu dobrej   film neudělá.Kdybych   mělsrovnat toto s   "Kokainem" který   nyl stejného ražení tak by   toto jasně prohrálo.
gerja
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.2.2010
V úvodu jsem byla trochu   zmatená a nemohla jsem se   orientovat. Navíc mi vadilo   špatné osvětlení (vše   včetně dne bylo tmavé   /závada nebyla na mém   přijímači/), ale potom to   už byla jen a jen paráda a i   na tu tmu jsem si zvykla. Moc   dobrý film, ne jen   detektivní zápletka, ale i   námět k zamyšlení = co je   dobro/zlo = co je správné a   co ne v tom našem světě
puol
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2010
Herecký tandem vo vrcholnej   forme. Atmosféra 60-70 rokoch   ako višitá, kontroverzné   téma, prevoz drog v rakvách.   Podobných story sa už ale   nakrútilo dosť, tento sa   síce radí k tým lepším.   Potrebné grady to pre mňa   nabralo až v druhej polvičke   filmu.
richi23
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.1.2010
AMERICKÝ GANGSTER JE FILM   SKUTEČNĚ JEDINEČNÝ.OPĚT   DENZEL WHASHIGTON SEDÍTATO   ROLE JAKO ZADEK NA ZÁCHOD JE   FILM NA KTERRÝ SE JENTAK   NEZAPOMÍNÁ.VŠEM DOPORUČUJI   KDO MILUJE FILY ZAMILLUJE SI   HO.!
Forrest
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2009
nejlepší film
Tak tohle byl jeden z   nejlepších filmů co jsem   kdy viděl.
Příběh   skutečného gangstera a   drogového dealera Franka   Lucase (Denzel Washington) a   čestného poldy Richieho   Robertse (Russel Crowe),   dobrý byl taky konec, kdy   Franka zatknou, ale na konec   po pár letech propustí.
Z Franka a Richio se taky   časem stanou přátelé.
vekyka33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2009
americky ganster
DenzelWashinton jako Frenk   Lukas super roli drogoveho   bosse korupce policajtu, a   Russe Crowe jako policajt se   ho snazi polapit za kazdou   cenu Ridlej Skott znovu   dokazal ze je dobry reziser   Americky Ganster je znovu je   opet tri hodinovy dokonaly   film super film jsem spokojena   davam deset muzu se podivat   znova neni nudnej
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2009
Naprostá senzace tak   dobře natočení a   odehraní film naprostá   pecka o praktickém životě   v organizovaném zločinu   senzační obsazení a   jedinečná režie proto   plná 10
Ivanqoo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2008
Myslím že tento film sa   naozaj podaril a ukazuje ako   to niekedy bolo v USA a ked to   človek porovna z dnešnou   realitou hocikde na svete tak   to nemá od toho ďaleko.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2008
Ridley Scott a jeho oblíbenci   a ikony současné   kinematografie Russell Crowe a   Denzel Washington opět   nezklamali a společnými   silami vytvořili vynikající   , skutečnými událostmi   inspirovaný snímek , který   je lahůdkou pro fanoušky   "gangsterek" , ale   na své si přijdou také   všichni milovníci poctivého   filmařského řemesla , do   kterého Americký gangster   jednoznačně patří. Vřele   doporučuji! Film: 90%
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2008
Zabavna exkurze do sveta   oragnaizoavneho zlocinu pod   taktovkou mistra Scotta. Tak   autenticky a zive vypadajici   "sedmdesatkovy" film   tady nebyl od Spielbergova   Mnichova.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2008
Zdařilý mix gangsterského   filmu s policejním   thrillerem, kdy vyznění   filmu umocňuje pravdivý   příběh. Ridley Scott umí,   rozhodně se jedná o silně   nadprůměrný snímek.   Zajímavé rozuzlení s   pointou. 80 %.
Thomax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Kvalitně natočený film s   dokonalou atmosférou 70. let.   Film přes svojí délku ani   chvilku nenudí a těch 168   minut (prodloužená verze)   uteče jako voda. Jenom mě   mrzelo, že život Franka   Lucase byl znázorněn velmi   podrobně a na druhou stranu   Robertsův dost povrchně. Kdo   čeká ějakou akční   gangsterku, bude asi zklamán.   Film ukazuje Lucase jako   obchodníka a Robertse jako   detektiva, který raději   hledá stopy než střílí.
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2008
Kvalitní gangsterovka   reportážního charakteru s   velkolepými kulisami a   silným příběhem kterej   napsal sám život... Jo tohle   Mr. Scott celkem umí.
cackles88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2008
Rusell a Denzel:!!
no co poviem na uvod?asi len   tolko film z obdobia 70.rokov   v ktorom sa odohrava dej v   uliciach a newyorku v tychto   rokoch dost velmi zle   zastaralych uliciach nasilia a   drog.denzel washington v roli   gengstra a russel crowe v roli   policajta .tento film mi   pripomina krstneho otca ..inac   super film odporucam pozrite   si ho.....
D.E.C
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2008
Film,ktery mi pripomina Kmotra   asi neni pro kazdeho. Nekomu   by se mohl zdat nudny, ale   komu se libi tento zanr se   urcite dostane do deje. Pribeh   neni nejak slozity, ale za to   je prednesem na nejlepsi   urovni. Danzel Washington   zahral hlani roli vyborne.   Cele to je jeste podtrzeno   skvelou hudbou a tim, ze je je   to pribeh podle skutecnosti
T800
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Super
Jeden z mala vinikajucich   gangsterskych filmov co som v   poslednej dobe videl. Danzel   W. je skutocne presvedcivy   gangster aj ked viac mu sedi   rola kladneho hrdinu policajta   ci agenta. Nie je to muz v   ohni ale je to na vysokej   urovni.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2008
Zaujimavy film velmi dobre   vykreslujuci dobove realie a   vzlety a pady gangstra Franka   Lucasa.Mozno az prilisne   upozornovanie na vojnu vo   Vietname/neustale beziace   spravy v tv,vylety Lucasa do   Vietnamu/ a dlha minutaz   zrazili celkovy dojem z   filmu,ktory trochu stracal   iskru a miestami nudil.Nudu   nezahnali ani herecke vykony   hlavnych   predstavitelov-predovsetkym   Denzela Washingtona,ktory   patri medzi absolutnu herecku   spicku.Nejaku zvlastnu stopu   alebo odkaz vsak vo mne film   nezanechal na rozdiel od   starsich gangsteriek.
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Tedy, to bylo něco,
člověku se nechce ani   věřit, že to takhle v   Americe chodí! Drogy v   rakvích mrtvých vojáků!   Hlavní aktéři filmu,   natočeného dle skutečné   události ještě prý žijí.   Oba jejich představitelé   spolu s dalšími (třeba   matka a sourozenci hlavního   hrdiny) skvělí! Ale až se   mi nezdálo, jak bylo zlo   potrestáno. Tak to přeci   nechodí! Korupce policie je   celosvětový fenomén, ach   jo.
Stegr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Mistr řemesla Ridley Scott se   zase jednou vytáhl a   naservíroval nám před nos   libovou gangsterku, která se   bezpochyby stane jedním z   pilířů svého žánru.   Denzel Washington i Russell   Crowe hrají parádně, tempo   je pomalé, ale zajímavé,   takže člověk se nemá skoro   ani čas ve dvou a půl   hodinovém snímku nudit.   Některé momenty mi svou   nečekaností (nečekal jsem,   že se stane to, co se stalo)   a napínavostí doslova   vytřely zrak. Jediné, co mi   vadilo, byl náhlý způsob   odchycení hlavního   práskače, který odhalil   vše podstatné o převozu   drog. Americkému gangsterovi   jsem to ale s radostí   prominul. A maličkost na   konec: Po závěrečných   titulcích je asi   pětisekundová sekvence s   Washingtonem v hlavní roli,   tak kdo chce vidět, ať si   počká... ;)
lesumir
Hodnocení:
Přidáno: 13.3.2008
merického gangstera jsem se   docela bal. To hodnoceni, ty   chvalo zpevy. Stale se mi   honilo hlavou, co kdyz s emi   to nebude libit? Co kdyz   nebudu spokojen? Snazil jsem   se divat na vsechny ostatni,   dokud mi nezbylo prave tohle.   Ale byla to chyba, protoze po   skonceni jsem chtel tleskat,   pritom jsem sedel doma v   kresle. Ridley Scott natocil   za svoji karieru spoustu   dobrych filmu, ale tohle je   jeho opus magnum. Nejvetsim   prebornikem na mafianske filmy   je Martin Scorsese, ktery   urcite tise zavidi, protoze   Goodfellas byli prekonani!
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2008
Každý film s gangstery a   mafiány má tu nevýhodu, že   bude vždycky srovnáván s   legendami tohoto žánru, jako   je třeba Kmotr. A přiznejme   si, že mnoho filmů v tomto   srovnání neobstojí. A   výjimkou není ani Americký   gangster. Řemeslně je to   sice celkem dobře zvládnutý   film, atmosféra se mu upřít   nedá a Denzel Washington ani   Russell Crowe si ostudu   nedělají. Nicméně mě film   svým dějem moc neupoutal, v   některých pasážích mě   dokonce strašně nudil.   Škoda.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Velice povedený thriller se   skvělým příběh a   kvalitní atmosférou   sedmdesátých let minulého   století. Vynikající herci   zde předvádí své   mistrovské herectví a je   opravdu na co se koukat.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2008
Po všech stránkách velice   povedený thriller s   výbornými herci a se skvěle   vykreslenou atmosférou 70.   let. Ridley Scott zraje jak   víno a určitě nám ještě   předvede velké věci. K   plnému hodnocení chybí   filmu velice málo. To málo,   které má ve svých   gangsterkách Scorsese.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Poprvé sem si o tomhle filmu   cetl v Premiere, a hned sem si   slíbil že se na to musim   podívat. Musim říct že mě   to opravdu překvapilo kamera,   střih a ty herecké výkony   věděl jsem že Crowe a   Washington sou vynikající   herci ale co tady předvedli   je nepopsatelně brilantní   představení. Mistr Scott   opět předvedl že neumí   natáčet močky filmy.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.1.2008
Trochu se mi zdá, že v   různých filmových   recenzích se tento film   zveličuje. Zařadil bych jej   do relativně zdařile   natočený životopisný film   (možná lepší průměr) o   jednom černošském   gangsterovi. Nezdá se mi   úplně košer natáčet   pomalu oslavné filmy o   lidech, kteří obchodují s   drogami, ale budiž. V   minulosti už byly natočeny   životopisné filmy i o   jiných typech zločinců.
Oceňuji výpravu snímku.   Pokud jde o jeho délku, mohl   by být o půl hodiny   kratší.
wawer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2008
možna sem jen čekal moc, to   co Ridley s Denzelem a   Russelem a dalšími   předvedli byla velice   kvalitní gansterka   propracovana do detailu, ale   neda se o ni řict že by byla   strhující, fascinující ani   nemělo valné tempo, takže   si myslím že ji nelze   zařadit mezi skvosty jako   Mafiani, Kmotři nebo   Zjizvená tvář, prostě   neurazila ani nenadchla ale   potěšila
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Ridley Scott natočil vskutku   mistrovské dílo. Film jako   celek je neuvěřitelně   silný a má na to, aby se   vyrovnal Kmotrovi či   Mafiánům. Washington s   Crowem podávají skvělé   výkony hudba je výborná.
Warden
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.12.2007
Hmmm...,prý tu takový film   nebyl od Mafiánů...ale ale   ale...průměrná gangsterka,z   které vyčuhuje tak akorát   D.Washington.I to Casino bylo   lepší....
Pauleta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Ridley Scott se na stará   kolena vytáhl, dobrých   filmů z mafiánského   prostředí bylo v poslední   době jako šafránu   (přesněji řečeno od   Goodfellas a Casina v   podstatě žádný). Denzel   Washington zahraje dobře snad   všechno.
ondrink
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2007
da sa
Film sice nemal originalnu   temu, ale washington s   russelom slubovali ze to   nebude uplny shit. A nebol.
Clockwork
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Super ! Po delsich uvahach sem   zkouknul a byl mile prekvapen.   U filmu s podtitulem podle   zkutecnych udalosti nelze   cekat nejaky megajatka, ale   zato se muzete tesit kvalitni   pribeh a ten v American   Gangster urcite je. Nesmim   take opomenout Denzela   Washingtona ktery mi z prvu do   role narko bose moc nesedel   ale postupne se celkem rozjel.   Ja byl touhle porci uspokojen.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih17119minih17119Prostřihy (1993) 
Short Cuts n
minih25011minih25011Dobrý Will Hunting (1997) 
Good Will Hunting n
minih137836minih137836Živí mrtví: Počátek konce (2015) [TV seriál] 
Fear the Walking Dead n
minih36668minih36668Atlantis: Milo se vrací (2003) [Video] 
Atlantis: Milo's Return n
minih53866minih53866Thor (2011) 
Thor n
minih7158minih7158Dvojčata (1988) 
Twins n
minih35411minih35411Osamělý mstitel (2003) 
A Man Apart n
minih51328minih51328Princ z Persie: Písky času (2010) 
Prince of Persia: The Sands of Time n
minih66236minih66236Piraňa (2010) 
Piranha n
minih124923minih124923Cesta do Palomy (2014) 
Road to Paloma n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Karel (2020)

14:20 - 16:30

102 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Austrálie

15:40 - 16:30

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

32 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190493
Osobností: 697720
Fotografií: 763713
Plakátů: 376291
Obsahů a biografií: 178186

Poslední komentáře

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastné a krvavé (2023)

Šťastné a krvavé
O tom, že existují skřítci   Elfové pro země, které o   vánočních svátcích   vyznávají reklamní postavu   Santa Clause společnosti   Coca-Cola, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10