reklama
 
ohodnotit

Americký Cassanova

Bad Boy

Další název:
Dawg
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Americký Cassanova

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.10.2008
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2009
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2006
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.7.2016
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28196minih28196Tajemná legenda (?) 
n
minih50770minih50770Hra o čas (1998) [TV film] 
The Waiting Game n
minih34018minih34018Zabij mě něžně (2002) 
Killing Me Softly n
minih8404minih8404Hogo fogo Homolka (1970) 
Hogo fogo Homolka n
minih46320minih46320Písečná potvůrka (1985) [TV seriál] 
Piesočná potvorka n
minih37068minih37068Denunciant (1935) 
The Informer n
minih20482minih20482Tajná mise (1992) 
Deep Cover n
minih47119minih47119Měsíční záliv (2003) [TV film] 
The King and Queen of Moonlight Bay n
minih7670minih7670Flash Gordon (1980) 
Flash Gordon n
minih56539minih56539Pohnutí (2005) 
Touched n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 %
4   - Agostino
5   - Serpentina
6   - rosta12
6   - pepe15
6   - Tristan_
6   - sluníčko
9   - miroslav22
4   - T800
9   - eso

TV Program

ČT1 - Ferdinandovy zahrady

18:00 - 18:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

48 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

33 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

78 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132152

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.404/0.363