reklama
 
ohodnotit

Americké komando

American Commandos

Další název:
Hitman
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Americké komando

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2012
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2006
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.3.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63238minih63238Bigfoot (2008) 
Bigfoot n
minih5409minih5409Čarovné dědictví (1985) 
Čarovné dědictví n
minih55080minih55080Dopis pro krále (2008) 
De brief voor de koning n
minih39224minih39224Zabijáci (2004) 
Pour le plaisir n
minih11199minih11199Laura (1944) 
Laura n
minih65418minih6541807, hlas se! (1976) [TV seriál] 
07 zgłoś się n
minih14433minih14433Noční můra v Elm Street (1984) 
A Nightmare on Elm Street n
minih71707minih71707Sen noci svatojánské (1973) [TV inscenace] 
Sen noci svatojánské n
minih62407minih62407Nesmrtelný bojovník (2007) 
Opapatika n
minih2951minih2951Amorosa (1985) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 % (11)
3   - curil
4   - Agostino
5   - LenC2
3   - Kuvik
5   - R.RICKIE
5   - Kycky
7   - sluníčko
4   - T800
3   - Area
5   - deatdavid
5   - dr.obek

TV Program

ČT1 - Letní přeháňka (1987) [TV epiz...

10:55 - 12:00

57 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem: Veneto, Fri...

11:50 - 12:20

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

87 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151241
Osobností: 635287
Fotografií: 575822
Plakátů: 273903
Obsahů a biografií: 139058

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.297/0.265