ohodnotit

Americké komando

American Commandos

Další název:
Hitman
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Americké komando

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2012
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2006
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.3.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51344minih51344Útok lehké kavalerie (1968) 
The Charge of the Light Brigade n
minih85560minih85560Tenký led (2011) 
Thin Ice n
minih18062minih18062Rozina sebranec (1945) 
n
minih138344minih138344Joy (2015) 
Joy n
minih36878minih36878Sloužit Sáře (2002) 
Serving Sara n
minih40671minih40671Temný úsvit (2006) 
Rescue Dawn n
minih44613minih44613Už jsme doma? (2007) 
Are We Done Yet? n
minih50779minih50779Northangerské opatství (2007) [TV film] 
Northanger Abbey n
minih43040minih43040Stupeň 6: Dny totální zkázy (2004) [TV film] 
Category 6: Day of Destruction n
minih156551minih156551Nástroj zkázy (2017) [TV film] 
Doomsday Device n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 % (11)
3   - curil
4   - Agostino
5   - LenC2
3   - Kuvik
5   - R.RICKIE
5   - Kycky
7   - sluníčko
4   - T800
3   - Area
5   - deatdavid
5   - dr.obek

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

127 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

04:20 - 05:00

2 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:00 - 05:15

22 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 04:59

27 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642327
Fotografií: 594386
Plakátů: 282748
Obsahů a biografií: 142464

Poslední komentáře

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

V dosahu smrti (2015)

V dosahu smrti
Laciné béčko, které je   přehlídkou nesmyslných   přestřelek a neustálého   pobíhání z úkrytu do   úkrytu. Bakelitové   automatické zbraně z více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.274