reklama
 
ohodnotit

Americká manželka

Una moglie americana

Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
114 minut

Celkové hodnocení filmu Americká manželka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24210minih24210Zvoník u Matky boží (1956) 
Notre-Dame de Paris n
minih34009minih34009Šestý batalion (2005) 
The Great Raid n
minih6876minih6876Drsná Planina (1979) 
Drsná Planina n
minih50806minih50806Novecento - Magické piano (2008) [TV inscenace] 
Novecento n
minih9268minih9268Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) [TV film] 
Jak dostat tatínka do polepšovny n
minih91107minih91107Myška Kyška a myška Hryžka (2007) [DVD] 
n
minih12915minih12915Motýlek (1973) 
Papillon n
minih28695minih28695Amazonka v plamenech (1993) [Video] 
Fire on the Amazon n
minih9157minih9157Intimní osvětlení (1965) 
Intimní osvětlení n
minih46587minih46587Angel (1999) [TV seriál] 
Angel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
5   - Edward52
9   - vo.truhlas
3   - T800
2   - deatdavid
5   - eso
7   - Alfonc
8   - petrph
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545693
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133607

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.448/0.398