ohodnotit

Americká manželka

Una moglie americana

Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
114 minut

Celkové hodnocení filmu Americká manželka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3122minih3122Anna proletářka (1952) 
n
minih28844minih28844Na černé listině (1976) 
The Front n
minih45893minih45893Joseph (2005) [TV film] 
Joseph n
minih3257minih3257Artisté (1935) 
Artisten n
minih52119minih52119Alternatywy 4 (1983) [TV seriál] 
Alternatywy 4 n
minih54722minih54722Džentlmen a frajer (2006) 
Bon Cop, Bad Cop n
minih12018minih12018Marečku, podejte mi pero! (1976) 
Marečku, podejte mi pero! n
minih15498minih15498Vášeň lásky (1981) 
Passione d'amore n
minih4319minih4319Bleskový Jack (1994) 
Lightning Jack n
minih10272minih10272Kleopatra (1963) 
Cleopatra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 % (7)
5   - Edward52
9   - vo.truhlas
3   - T800
2   - deatdavid
5   - eso
7   - Alfonc
8   - petrph
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154551
Osobností: 639992
Fotografií: 588812
Plakátů: 279742
Obsahů a biografií: 141611

Poslední komentáře

Disaster Movie (2008)

Disaster Movie
Nejhorší film podle IMDb a   já myslím, že horší by se   našli, dokonce by se nemuselo   chodit daleko, tvůrci tohohle   mají na svědomí několik více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 5 / 10

Anihilace (2018)

Anihilace
Slušná hudba. Jako vždy mne   iritovaly retrospektivy,   dvacet dolů, a blbě   vyprávěný příběh. Taky   dvacet dolů. Jak mám tipovat   kdo více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Alien Outpost (2014)

Alien Outpost
Tak je to skutečně   odpadkový film. Hloupá   kamera, hloupé scény a   kecání do alelujá. Avšak   nedá mi to, abych kladně   neohodnotil více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Marrowbone (2017)

Marrowbone
Slušný horor, i když   postrádá zprvu originalitu   (opět pochmurný dům a   několik nevinných obětí   právě přistěhovaných),   ale konec vše více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Dívčí číslo 36 (1988)

Dívčí číslo 36
Název filmu je francouzské   označení velikosti   podprsenky pro dospívající   dívky - 36 fillette.   Kontroverzní námět filmu   přináší rozdíl více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.097/0.065