reklama
 
ohodnotit

Americká manželka

Una moglie americana

Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
114 minut

Celkové hodnocení filmu Americká manželka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18861minih18861Silverado (1985) 
Silverado n
minih2557minih2557Advokát chudých (1941) 
n
minih46137minih46137Divadlo hrůzy (1976) 
The Incredible Torture Show n
minih19539minih19539Srdce je osamělý lovec (1968) 
The Heart Is a Lonely Hunter n
minih11659minih11659Lucie, postrach ulice (1984) 
Lucie, postrach ulice n
minih46761minih46761Mladý tygr (1974) 
Young Tiger n
minih2836minih2836Pravidla velkoměsta (1984) 
Alphabet City n
minih26382minih26382Pět strýců (1942) 
n
minih33155minih33155Chlap prezývaný Brumteles (1982) [TV film] 
Chlap prezývaný Brumteles n
minih3460minih3460Bahno (1970) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
5   - Edward52
9   - vo.truhlas
3   - T800
2   - deatdavid
5   - eso
7   - Alfonc
8   - petrph

TV Program

ČT1 - 13. komnata Radka Jaroše

13:35 - 14:05

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Expedice S...

13:40 - 14:05

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

65 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:25

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144968
Osobností: 617204
Fotografií: 542376
Plakátů: 259554
Obsahů a biografií: 132778

Poslední komentáře

Zloději zelených koní (2016)

Zloději zelených koní
Za ten blbý konec   samozřejmě, jako vždy   procenta dolů. Ta Karolinina   kamarádka je přesně ten typ   žen, které bych prostě   zastřelil. Ne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Král Králů (1963)

Král Králů
Komedie, u které se   nezasměji, není u mne   komedií. A u tohohle jsem se   jen párkrát uchichtnul. Ale   hlavně, že se soudruhovalo.   No, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdrojový kód (2011)

Scifi

Zdrojový kód
Tento film je velmi   dobrý.Takové scifi s dvěma   realitami.Odehrává se ve   vlaku.Tento snímek má více   kladů.Třeba ústřední   dvojice je docela   sympatická...

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 8 / 10

G-Force (2009)

G-Force

G-Force
Takový akční snímek,který   je celekem komický...Morčata   jsou pěkná a také dělají   různé skopičiny.Docela   povedené!

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Svatý muž (1998)

Komedie

Svatý muž
Dobrý filmík...Vcelku je ale   průměrný.Eddie Murphy měl   už lepší roli!Tento film je   přesto místy komický...

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.142/0.106