reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Amédée

Žánr:
Země:
Rok:
1950
Délka:
87 minut
„Zaměstnanec salónu krásy Amédée podstoupí terapii sérem pravdy a pak se lidé v jeho okolí nestačí divit...“

Celkové hodnocení filmu Amédée

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Michal1667
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2006
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3465minih3465Bajaja (1950) 
Bajaja n
minih10247minih10247Kladivo na čarodějnice (1969) 
Kladivo na čarodějnice n
minih4970minih4970Casino Royale (1967) 
Casino Royale n
minih43583minih4358315 Amore (1998) 
n
minih25876minih25876Vzkaz v láhvi (1999) 
Message in a Bottle n
minih3054minih3054Andreas Schlüter (1942) 
Andreas Schlüter n
minih3934minih3934Bezstarostný Kelly (1993) 
Reckless Kelly n
minih51813minih51813Volání mrtvých (2003) [TV seriál] 
Tru Calling n
minih46135minih46135Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) [Video] 
Starship Troopers 3: Marauder n
minih38916minih38916Ztracený poklad (2003) 
Lost Treasure n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.7 %
5   - Agostino
3   - Kuvik
8   - vo.truhlas
6   - jakuza29
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
6   - tvo
7   - Michal1667
4   - Grassel
3   - Alfpaseka
7   - Alfonc
4   - jura1973
7   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141617
Osobností: 606624
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.35/0.324