reklama
 
ohodnotit

Amédée

Žánr:
Země:
Rok:
1950
Délka:
87 minut
„Zaměstnanec salónu krásy Amédée podstoupí terapii sérem pravdy a pak se lidé v jeho okolí nestačí divit...“

Celkové hodnocení filmu Amédée

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Michal1667
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2006
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2725minih2725Akta XP 15 (1955) 
n
minih37725minih37725Bill a Ben 1 (2000) 
Bill and Ben 1 n
minih42024minih42024Směr jih (1994) [TV seriál] 
Due South n
minih31091minih31091Balík (1992) 
El bulto n
minih19969minih19969Svatý (1997) 
The Saint n
minih33716minih33716Carmen Jones (1954) 
Carmen Jones n
minih43715minih43715Tajemství Sahary (1988) [TV seriál] 
Il Segretto del Sahara n
minih18556minih18556Sedím na konári a je mi dobre (1989) 
Sedím na konári a je mi dobre n
minih9379minih9379Jánošík (1935) 
n
minih4002minih4002Bílá královna (1991) 
La reine blanche n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.7 %
5   - Agostino
3   - Kuvik
8   - vo.truhlas
6   - jakuza29
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
6   - tvo
7   - Michal1667
4   - Grassel
3   - Alfpaseka
7   - Alfonc
4   - jura1973
7   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:45 - 15:25

29 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitlerův wehrmacht: Zvrat

15:05 - 16:00

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

15:00 - 15:55

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:20 - 15:25

54 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144315
Osobností: 615091
Fotografií: 539194
Plakátů: 258018
Obsahů a biografií: 132150

Poslední komentáře

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.257/0.22