reklama
 
ohodnotit

Amazonky

Amazons

Země:
Rok:
1986
Délka:
87 minut
„Epos z doby temna o legendárním kmeni válečných žen!“

Celkové hodnocení filmu Amazonky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2008
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
ma.kyn.ka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27431minih27431Poslední večeře (1995) 
The Last Supper n
minih5127minih5127Cirkus v cirkuse (1975) 
Ať žije cirkus! n
minih43567minih43567Smrt Jacka Doddse (2001) 
Last Orders n
minih2646minih2646Ach, maestro (1987) 
n
minih6889minih6889Druhá směna (1940) 
n
minih46003minih46003Bažanti jedou do Španělska (1972) 
Les Charlots font l'Espagne n
minih55599minih55599General Hospital: Night Shift (2007) [TV seriál] 
General Hospital: Night Shift n
minih54429minih54429Stockinger (1996) [TV seriál] 
Stockinger n
minih75290minih75290Odstřelovač: Reloaded (2011) 
Sniper: Reloaded n
minih42614minih42614Jak se naučit švédsky (1979) [TV film] 
Jak se naučit švédsky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
4   - Agostino
6   - rosta12
10 - vo.truhlas
4   - T800
6   - boudaj
6   - veryold3
3   - ma.kyn.ka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143644
Osobností: 612833
Fotografií: 536445
Plakátů: 256962
Obsahů a biografií: 131661

Poslední komentáře

Zelňačka (1981)

Zelňačka
Velice slabá komedie a o SF   snad i hanba psát. Ale   nepřejížděl jsem,   párkrát se i pousmál.   Takže tu dvacku procent si to   zaslouží. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zelňačka (1996) [TV inscenace]

Zelňačka
Velice slabá komedie, a o SF   snad i hanba psát. Ale   nepřejížděl jsem,   párkrát se i pousmál.   Takže tu dvacku procent si to   zaslouží.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Odplata (1999)

Odplata
Ten konec to zazdil. Chlap,   který plánuje dopředu,   není schopen říci, na té   židli, co se stane mně,   stane se i Johnymu? Nebo,   třeba více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Skalní plemeno (1943)

Skalní plemeno
Klasika českého filmu se   skvělými herci, velmi dobrou   kamerou a dobrým příběhem.   Pan Korbelář je zde   skvělý.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bloudění orientačního běžce (198...

Bloudění orientačního běžce
Pan Drahota napsal   sáhodlouhou recenzi (Lubor   Drahota, Bloudění   orientačního běžce.   Scéna. 1986, roč. 11, č.   17, s. 5.), nebo viz více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.341/0.301