reklama
 
ohodnotit

Amatér

The Amateur

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
112 minut

Celkové hodnocení filmu Amatér

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3811minih3811Běsnící měsíc (1970) 
The Raging Moon n
minih14236minih14236Nezkrotná Angelika (1967) 
L'indomptable Angélique n
minih31814minih31814Stanley Kubrick: Život s filmem (2001) 
Stanley Kubrick: A Life in Pictures n
minih86112minih86112Zátah (2011) 
Serbuan maut n
minih146764minih146764Princezna Lillifee a jednorožec (2011) 
Prinzessin Lillifee und das kleine Einhorn n
minih12352minih12352Metráček (1971) 
Metráček n
minih64037minih64037Sůl země (1954) 
Salt of the Earth n
minih24662minih24662Sedmý kontinent (1960) 
Sedmý kontinent n
minih137291minih137291Klub tuláků (2015) 
Klub włóczykijów n
minih25524minih25524Akta X: Film (1998) 
The X-Files: Movie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
6   - curil
7   - Edward52
4   - Agostino
10 - dederon
9   - vo.truhlas
3   - T800
2   - deatdavid

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:05 - 04:30

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

04:00 - 04:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Helena (2012) [TV seriál]

03:40 - 04:20

38 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

03:35 - 06:25

43 minut již uběhlo
127 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.529/0.498