reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Alžírské peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52809minih52809Everybody Hates Chris (2005) [TV seriál] 
Everybody Hates Chris n
minih3664minih3664Air Force-BAT 21 (1988) 
BAT 21 n
minih3362minih3362Autobusová zastávka (1956) 
Bus Stop n
minih57779minih57779Cesta za úspěchem (2009) [TV film] 
Cesta za úspechom n
minih14434minih14434Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta (1985) 
A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge n
minih20224minih20224Alex Taylor Community School: Learning with Love (1992) 
n
minih2338minih2338130 přes prsa (1992) 
n
minih43552minih43552Arahan jangpung daejakjeon (2003) 
Arahan jangpung daejakjeon n
minih51747minih5174714 kilometrů (2007) 
14 kilómetros n
minih2682minih2682Akce v Istanbulu (1975) 
Akce v Istanbulu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
5   - Agostino
5   - Kuvik
9   - vo.truhlas
4   - T800
6   - tvo
4   - Andula2912
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141617
Osobností: 606624
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130312

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.645/0.622