reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.2.2017 a svátek má Petr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alwin na silnici [TV film]

Alwin auf der Landstraße

Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Alwin na silnici

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51828minih51828Galapágy I., II. (1982) 
n
minih47189minih47189Black widow (2007) [Video] 
n
minih34922minih34922Breaking the House (2003) 
Breaking the House n
minih51266minih51266Agentura Jasno (2006) [TV seriál] 
Psych n
minih30878minih30878Robinson Crusoe (1972) 
Žizn´ i udivitel´nyje priključenija Robinzona Kruzo n
minih31749minih31749Amélie z Montmartru (2001) 
Le febouleux destin d'Amélie Poulain n
minih22924minih22924Ostermanův víkend (1983) 
The Osterman Weekend n
minih47965minih47965Andělé (1988) [TV film] 
n
minih43127minih43127Prehistorický park (2006) [TV seriál] 
Prehistoric Park n
minih32253minih32253Callas Maria - La Divina (1987) [TV film] 
Maria Callas: La Divina - A Portrait n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.7 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
6   - vo.truhlas
2   - T800
2   - deatdavid
6   - Andula2912

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Svědectví pro výstrahu

14:25 - 15:15

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:05

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:35

37 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141443
Osobností: 605977
Fotografií: 526304
Plakátů: 253814
Obsahů a biografií: 130227

Poslední komentáře

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Na mne je ten film moc temný   a moc podivný, ale mladší   generaci se asi bude líbit,   hlavně s tím množstvím   záhad a příšer, kterými   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Mechanoskopie (1991) [TV epizoda...

Mechanoskopie
Tenhle díl mám hodně rád,   zde se sešla skvělá   herecká parta a celej díl je   pojatej spíše odlechčeně,   takže nechybí laskavý   humor, dobré hlášky a   celkově je atmosféra   pohodová a příjemná.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Nejdřív jsem nechápal, jak   mohl film udělat v době   premiéry takový rozruch, ale   po shlédnutí jsem to   pochopil. Filmové masky a   triky více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Lincoln (2012)

Lincoln
Tenhle film je vhodný pro   nějaké historiky nebo   fanoušky Lincolna, ale pro   mě byl docela nudný. Mám   taky rád historii, proto jsem   se více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 4 / 10

Miloš Forman: Co tě nezabije... ...

Miloš Forman: Co tě nezabije...
Kvalita, která nepotřebuje   chválu, ale musím sem   naklepet potřebný počet   znaků a každé slovo chvály   navíc je zbytečné...tak asi   tak :-)

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.273/0.251