reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu All Saints - The Videos

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2008
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2011
Mikis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Freya.Z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47530minih47530Tak mě někdy napadá (1971) 
Sometimes a Great Notion n
minih21823minih21823Útěk z planety opic (1971) 
Escape From The Planet Of The Apes n
minih10486minih10486Koně se také střílejí (1969) 
They Shoot Horses, Don't They? n
minih15874minih15874Pistolnice (1994) 
Bad Girls n
minih31067minih31067Anděl ze západního okna (1993) 
n
minih7837minih7837Tady jsou peníze (1974) 
Par ici la monnaie n
minih2906minih2906Americký ninja 3 (1989) 
American Ninja 3: Blood Hunt n
minih11375minih11375Letiště nepřijímá (1959) 
Letiště nepřijímá n
minih29733minih29733Frajer Luke (1967) 
Cool Hand Luke n
minih30399minih30399Nejlepší způsob jak zemřít (2000) 
A Better Way to Die n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
5   - Agostino
8   - ignac1
4   - Bara.40
7   - satyr
6   - vo.truhlas
5   - T800
7   - dmx75
7   - Mikis
8   - Freya.Z
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526762
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130362

Poslední komentáře

Kód Enigmy (2014)

Mimoni nejsou blbci

Kód Enigmy
Moc děkuji. Už to   nezachráním, už mi bylo 26   let, ale aspoň mne maminka   civilizovala. Kdyby ne, třeba   bych dopadl podobně jako pan   více >

Autor: Ficklip | Hodnocení: 10 / 10

Kód Enigmy (2014)

Cizí peří

Kód Enigmy
Další z téměř nekonečné   řady snímku které se   tváří seriozně ale mají   spíš propagandistický úkol   jak "narovnat" dějiny či   zásluhy v více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Šašek a královna (1985) [TV insc...

Šašek a královna
Tož co Bolku? Jak Tě   ohodnotit? Chvílemi jsem se   bavil, ale chvílemi mi to   připadlo idiotské. Ale toho   smíchu tam zase tolik nebylo,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Jindra Patočka z Městského   úřadu jde vyřizovat   nahromaděné problémy   starého domu, zde jej uvede   Hugo - poslední hejkal v   Čechách, ten více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.334/0.308