reklama
 
ohodnotit

Alík a psí taťka

Augie Doggie and Doggie Daddy

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
7 minut, 7X45 dílů

Celkové hodnocení filmu Alík a psí taťka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
ULTRAMIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49118minih49118Padělatel (1999) 
Treehouse Hostage n
minih52938minih52938Chaplin sokem v lásce (1914) 
Those Love Pangs n
minih2987minih2987Andaluský pes (1929) 
Un chien andalou n
minih58659minih58659Ostrov pokladů (2007) [TV film] 
Die Schatzinsel n
minih25858minih25858Láska přes internet (1998) 
You've Got Mail n
minih40599minih40599Hooligans (2005) 
Green Street Hooligans n
minih3214minih3214D'Artagnan (1969) [TV seriál] 
D'Artagnan n
minih4868minih4868Byli to herci (1981) 
Oni byli aktjorami n
minih46427minih46427Ďábelské klíče (1995) [TV film] 
Ďábelské klíče n
minih9257minih9257Jáchyme, hoď ho do stroje (1974) 
Jáchyme, hoď ho do stroje n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
4   - Agostino
6   - Kuvik
9   - rimeon
10 - satyr
8   - vo.truhlas
4   - T800
5   - tvo
3   - ULTRAMIX
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146261
Osobností: 621240
Fotografií: 550386
Plakátů: 262153
Obsahů a biografií: 134120

Poslední komentáře

Hollywoodská rošáda (1987)

Hollywoodská rošáda
Průměrná komedie,   černošský, režisér,   černošští herci. Film si   dělá legraci z   hollywoodských černošský   stereotypů ve filmu.   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Horem Pádem (2004)

Horem Pádem
Nevzpomínám si, že bych se   při sledování tohoto filmu   smála, ale hořko mi bylo   ještě dlouho potom.Myslím,   že se dvojici Hřebejk -   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zábavy (1960)

Zábavy
Docela zajímavý příběh o   upřímném přátelství dvou   válečných veteránů má   slušnou výchozí situaci,   ale pak se dlouho nic neděje   a až více >

Autor: argenson | Hodnocení: 6 / 10

Liselotte von der Pfalz (1966)

Liselotte von der Pfalz
Výhodou je, že se to   netváří jako přísně   historický životopisný   film, spíš je to taková   rozverná konverzačka s   pěknou výpravou a více >

Autor: argenson | Hodnocení: 8 / 10

Predátor 2 (1990)

Predátor 2
Docela to jde. Na jedničku to   nemá, ale koukat se na to   dá. Zvlášť sekvence na   jatkách je velmi povedená.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.305/0.263