ohodnotit

Alice, sladká Alice [TV film]

Communion

Další název:
Alice Sweet Alice; Holy Terror
Žánr:
Rok:
1976
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Alice, sladká Alice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2010
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.7.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2014
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5005minih5005Cena za něžnost (1983) 
Terms of Endearment n
minih59445minih59445Čingischán a jeho tajemství (2005) [TV film] 
Genghis Khan n
minih5393minih5393Čarodějky (1996) 
The Craft n
minih2899minih2899Americký kickboxer (1990) 
American Kickboxer n
minih56577minih56577Uvnitř (2007) 
À l'intérieur n
minih37725minih37725Bill a Ben 1 (2000) 
Bill and Ben 1 n
minih59072minih59072Café con aroma de mujer (1994) [TV seriál] 
Café con aroma de mujer n
minih45799minih45799Ďáblův déšť / Ďábelský déšť (2007) [TV film] 
Hell's Rain / Anna's Storm n
minih4373minih4373Bluf (1977) 
n
minih14246minih14246Neznámý v domě (1992) 
L´Inconnu Dans La Maison n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (8)
7   - gabikazava
4   - Kuvik
2   - marci22
8   - oulisna
7   - ASPHALT
9   - vo.truhlas
3   - T800
6   - stereolab
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154566
Osobností: 640016
Fotografií: 588861
Plakátů: 279934
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.108/0.078