ohodnotit

Alice, sladká Alice [TV film]

Communion

Další název:
Alice Sweet Alice; Holy Terror
Žánr:
Rok:
1976
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Alice, sladká Alice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2010
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.7.2016
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9217minih9217Já, Claudius (1976) [TV seriál] 
I, Claudius n
minih45729minih45729Pirani útočí (1995) [TV film] 
Piranha n
minih40568minih40568Tvář teroru (2003) 
Face of Terror n
minih3435minih3435Babička, táta a já (2005) 
Mi abuelo, mi papá y yo n
minih29351minih29351Ach, ta láska (1993) 
Amore! n
minih25583minih25583Cesta domů - Willyho skutečný příběh (1997) 
The Free Willy Story: Keiko's Journey Home n
minih43632minih43632Ženatý se závazky (1987) [TV seriál] 
Married with Children n
minih52938minih52938Chaplin sokem v lásce (1914) 
Those Love Pangs n
minih37155minih37155Alexander Veliký (2004) 
Alexander n
minih39495minih3949524. den (2004) 
The 24th Day n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (8)
7   - gabikazava
4   - Kuvik
2   - marci22
7   - ASPHALT
8   - oulisna
9   - vo.truhlas
3   - T800
6   - stereolab

TV Program

ČT1 - To jsem z toho jelen (2000) [T...

12:30 - 13:50

46 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Malé kočky - velké osobnosti

13:15 - 14:05

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:50 - 14:05

26 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Walker, Texas Ranger (1993) [T...

12:30 - 13:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166258
Osobností: 660922
Fotografií: 645216
Plakátů: 310631
Obsahů a biografií: 152879

Poslední komentáře

3Bobule (2019)

3Bobule
Hádka moc nemusím, takže   předchozí díly neznám.   Díky požitému vínu od   producenta filmu (vinařství   Vican), se na to i tak dalo   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 5 / 10

Solomon Kane (2009)

MORBIDITA

Solomon Kane
Jen nechutná morbidita a   krutost. Film založený na   odporné nechutnosti, protože   děj a zápletka jako takové   jsou jen obrovská nuda. Je to více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Zelená kniha (2018)

Oddychovy snimek...

Zelená kniha
Uklidňující film se   skvělými hereckými výkony   a dobrým scénářem.   Hlavním tématem je rasismus   v šedesátých a vztah mezi   černochem a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 9 / 10

La Llorona: Prokletá žena (2019)

La Llorona: Prokletá žena
Super lekačky... ani se mi   nechtělo jít vysypat   odpadky. Nicméně herecké   výkony byly tak pro film   béčkový, možná   céčkový.

Autor: peginka | Hodnocení: 6 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Upřímně jsem se bál, že   to bude horší blbost. Pokud   vypnete, jedná se o   nenáročnou komedii, která   odkazuje na známej seriál a   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.115/0.103