reklama
 
ohodnotit

Alice Adamsová

Alice Adams

Rok:
1935
Délka:
99 minut
„Katharine Hepburnová v roli ženy, která se touží vymanit ze středostavovských poměrů.“

Celkové hodnocení filmu Alice Adamsová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2011
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2018
Joy84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.5.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30975minih30975Jak na věc (2002) 
About a Boy n
minih53274minih53274My Brother Talks to Horses (1947) 
n
minih31909minih31909Alonzanfán (1974) 
Allonsanfàn n
minih22865minih22865Vzestup po šikmé ploše (1988) [TV inscenace] 
Vzestup po šikmé ploše n
minih39770minih39770Válka policajtů (2004) 
36 Quai des Orfevres n
minih22942minih22942Vše pro firmu (1941) 
Alles für Gloria n
minih6155minih6155Děti velké lásky (1936) 
Děti velké lásky n
minih41090minih41090Pravda a lež (1992) [TV inscenace] 
Pravda a lež n
minih28599minih28599Zahrada zla (1998) 
The Gardener n
minih65047minih65047Muž v soli (1989) [TV film] 
Der Mann im Salz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (14)
6   - argenson
7   - clara.bow
7   - Veronika42
5   - hvezdyn
6   - mat.ilda
6   - rosta12
9   - vo.truhlas
4   - T800
7   - Pulletka
8   - Zdenek13
7   - ceskytulak
6   - AgentBláha
10 - vali55967
10 - Joy84
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.13/0.094