reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alice Adamsová

Alice Adams

Rok:
1935
Délka:
99 minut
„Katharine Hepburnová v roli ženy, která se touží vymanit ze středostavovských poměrů.“

Celkové hodnocení filmu Alice Adamsová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2011
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih95322minih95322Svatba mezi citróny (2012) 
Den skaldede frisør n
minih19332minih19332Něco společného (1986) [TV film] 
Something in Common n
minih13227minih13227Muž, který stoupl v ceně (1967) 
n
minih36360minih36360Garfield ve filmu (2004) 
Garfield: The Movie n
minih45835minih45835Znovu jsem potkala svou lásku (1937) 
I Met My Love Again n
minih15056minih15056Orlí plémě (1984) 
A Breed Apart n
minih19036minih19036Slepá zuřivost (1990) 
Blind Fury n
minih5966minih5966Dej si pohov, kámoši (1993) 
Grumpy Old Men n
minih9914minih9914Kaňka do pohádky (1981) 
Kaňka do pohádky n
minih19083minih19083Smažená zelená rajčata (1991) 
Fried Green Tomatoes At The Whistle Stop Café n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
6   - argenson
7   - clara.bow
7   - Veronika42
5   - hvezdyn
6   - mat.ilda
6   - rosta12
9   - vo.truhlas
4   - T800
8   - Zdenek13
7   - ceskytulak
6   - AgentBláha
7   - Pulletka

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

41 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141726
Osobností: 607013
Fotografií: 527182
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.418