reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alice a kouzelné zrcadlo

Alice Through the Looking Glass

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Alice a kouzelné zrcadlo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.5.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Shadow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.7.2004
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2014
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.5.2010
kralka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
risula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6962minih6962Dům IV. (1991) 
House IV. n
minih28657minih28657Kapitán Ron (1992) 
Captain Ron n
minih45161minih45161Bolkoviny (1997) [TV pořad] 
n
minih29867minih29867Černé ovce (2006) 
Black Sheep n
minih31778minih31778Vzpomínka na Titány (2000) 
Remember the Titans n
minih24582minih24582Vražedné pochybnosti (1978) 
n
minih24621minih24621Týden v tichém domě (1947) 
n
minih55614minih55614Černý lišák: Lidé dobří a zlí (1995) [TV film] 
Black Fox: Good Men and Bad n
minih4106minih4106Bílý syn Siouxů (1952) 
The Savage n
minih44017minih44017Enigma (1983) 
Enigma n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.3 %
5   - Agostino
3   - Kuvik
5   - Faye
7   - davidek
5   - satyr
6   - Dex
8   - vo.truhlas
3   - T800
4   - Shadow
8   - Zdenek13
7   - Bohous.gr
4   - rozoumek
8   - kralka
8   - risula
5   - Cemada

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

22 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141651
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130344

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.338/0.312