ohodnotit

Ali Baba jde do města

Ali Baba Goes to Town

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
18.3.1938

Celkové hodnocení filmu Ali Baba jde do města

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2018
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2007
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2671minih2671Ulice hanby (1956) 
Akasen chitai n
minih50352minih50352Věřte nevěřte (1997) [TV seriál] 
Beyond Belief: Fact or Fiction n
minih36751minih36751Brouk (2002) 
Bug n
minih133954minih133954Kouzelná slečna Priceová (1971) 
Bedknobs and Broomsticks n
minih31022minih31022California (1996) 
Mylène Farmer: California n
minih35775minih35775Amatéři (2001) 
Amatørene n
minih19715minih19715Stopař (1978) 
n
minih146288minih146288Lucky a Zorba (1998) 
La gabbianella e il gatto n
minih29614minih29614Ďáblův obhájce (1997) [TV film] 
The Advocate's Devil n
minih70799minih70799Noemova archa (1947) 
L'arche de Noé n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 % (6)
6   - Agostino
8   - rimeon
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - karesm
5   - Bellis20

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

14 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy zvědavých přírodovědců...

19:00 - 19:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Hospoda (1996) [TV seriál]

18:50 - 19:30

24 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - HLAVNÍ ZPRÁVY

18:55 - 19:55

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166419
Osobností: 661097
Fotografií: 647502
Plakátů: 311531
Obsahů a biografií: 153147

Poslední komentáře

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 2 / 10

Ecce Homo Homolka (1969)

Ecce Homo Homolka
Úvodní díl trilogie o   rodině Homolkových.   Životní dílo režiséra   Jaroslava Papouška   nepotřebuje podrobnější   komentář. Dokonale   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.127/0.115