ohodnotit

Ali Baba a 40 loupežnic

Ali Baba and the 40 Thieves

Země:
Rok:
1954

Celkové hodnocení filmu Ali Baba a 40 loupežnic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2008
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2009
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
belfen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2009
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9844minih9844Kačer Howard (1986) 
Howard the Duck n
minih40719minih40719Válka je válka (1968) 
Na vojně, kak na vojně n
minih17261minih17261Přejezd Kassandra (1976) 
The Cassandra Crossing n
minih37411minih374113 muži a 3 nemluvňata (2004) 
My Baby´s Daddy n
minih37497minih37497Roboti (2005) 
Robots n
minih43127minih43127Prehistorický park (2006) [TV seriál] 
Prehistoric Park n
minih11188minih11188Lásky mezi kapkami deště (1979) 
Lásky mezi kapkami deště n
minih39898minih39898Korsický případ (2004) 
L’Enquete corse n
minih5636minih5636Číslo 5 žije II (1988) 
Short Circuit 2 n
minih7567minih7567Fany (1995) 
Fany n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 % (10)
6   - Agostino
4   - Elementik
8   - vo.truhlas
2   - T800
6   - Indiana.Jo
7   - korousvacl
10 - lilinkamir
7   - Jou11
8   - belfen
5   - Bellis20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165574
Osobností: 660261
Fotografií: 640018
Plakátů: 308362
Obsahů a biografií: 151885

Poslední komentáře

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sedm statečných (1960)

Sedm statečných
Když je Tenkrát na západě   nejlepší spaghetti western,   tak tohle je nejlepší   americký western. Ten rozdíl   je opravdu znát. Hrdinové,   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Ve službě (2019)

Ve službě
Od počátku filmu mě   nadzvedávala amatérská   reportérka, ani tolik ne svou   rolí v příběhu, ale   hlavně neumělým herectvím   Courtney více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.098/0.086