reklama
 
ohodnotit

Ali Baba a 40 loupežnic

Ali Baba and the 40 Thieves

Země:
Rok:
1954

Celkové hodnocení filmu Ali Baba a 40 loupežnic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2008
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2009
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
belfen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2009
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52574minih52574Most (2008) [TV film] 
Die Brücke n
minih45033minih45033A Chinese Ghost Story III (1991) 
Sien lui yau wan III: Do do do n
minih7225minih7225E.T. - Mimozemšťan (1982) 
E.T. The Extra-Terrestrial n
minih5539minih5539Černý orel (1988) 
Black Eagle n
minih20211minih20211Šípková Růženka (1987) 
Sleeping Beauty n
minih24952minih24952L.A. - Přísně tajné (1997) 
L.A. Confidential n
minih4379minih4379Bob a Bobek – králíci z klobouku (1978) [TV seriál] 
Bob a Bobek – králíci z klobouku n
minih22894minih22894Vražedné komando (1982) 
Kill Squad n
minih37109minih37109Harry Potter a Ohnivý pohár (2005) 
Harry Potter and the Goblet of Fire n
minih23219minih23219Vzpoura strojů (1986) 
Maximum Overdrive n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
6   - Agostino
4   - Elementik
8   - vo.truhlas
2   - T800
6   - Indiana.Jo
7   - korousvacl
10 - lilinkamir
7   - Jou11
8   - belfen
5   - Bellis20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.206/0.162