reklama
 
ohodnotit

Ali Baba a 40 loupežnic

Ali Baba and the 40 Thieves

Země:
Rok:
1954

Celkové hodnocení filmu Ali Baba a 40 loupežnic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2008
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2009
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
belfen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2009
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8271minih8271Hitman (1988) 
Cohen and Tate n
minih9441minih9441Je třeba zabít Sekala (1998) 
Je třeba zabít Sekala n
minih34464minih34464Babalón (1997) 
n
minih18596minih18596Sedmá rota za úplňku (1977) 
La 7éme Compagnie Au Clair De Lune n
minih43053minih43053Mrak (2006) 
Die Wolke n
minih60159minih60159Lyžařská škola / Ski akademie 2 (1990) 
Ski School n
minih3641minih3641Barva granátového jablka (1969) 
Cvet granata n
minih4469minih4469Bonnie a Clyde po italsku (1982) 
Bonnie e Clyde all'italiana n
minih6564minih6564Dobrodružství Poseidonu (1972) 
The Poseidon Adventure n
minih3044minih3044Praha, jak ji mám rád (1984) [TV pořad] 
Praha, jak ji mám rád n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
6   - Agostino
4   - Elementik
8   - vo.truhlas
2   - T800
6   - Indiana.Jo
7   - korousvacl
10 - lilinkamir
7   - Jou11
8   - belfen
5   - Bellis20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150234
Osobností: 632987
Fotografií: 573563
Plakátů: 272350
Obsahů a biografií: 138100

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.126/0.078