reklama
 
ohodnotit

Alabama

Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Alabama

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2012
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33493minih33493Čechovovské motivy (2002) 
Чеховские мотивы n
minih39607minih39607Analógie (1966) 
n
minih24278minih24278Železný orel 3 (1992) 
Aces: Iron Eagle III n
minih29014minih29014Gang v mini (1968) 
The Mini-Skirt Mob n
minih2516minih2516Amédée (1950) 
Amédée n
minih51758minih51758Armádní akademie (2007) 
Kein Bund fürs Leben n
minih50658minih50658Panelák (2008) [TV seriál] 
Panelák n
minih14373minih14373Noc na Zemi (1991) 
Night on Earth n
minih37871minih37871Agent "Divoká kachna" (2002) 
Agent Sinikael n
minih69259minih69259Kněžna Libuše (1986) [TV inscenace] 
Kněžna Libuše n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
3   - Agostino
7   - Kuvik
8   - dederon
8   - Dex
6   - vo.truhlas
5   - T800
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel Absolon

12:10 - 13:10

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

5 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145765
Osobností: 619588
Fotografií: 545771
Plakátů: 260920
Obsahů a biografií: 133624

Poslední komentáře

La La Land (2016)

La La Land
Hodně pocitový film. Ne že   by jiné filmy nevyvolávaly   pocity, ale tady jde o ně v   první řadě, a terpve potom   o děj a vše ostatní.   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.477