reklama
 
ohodnotit

Al Capone gang

The Verne Miller Story

Další název:
Gangland
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Al Capone gang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.1.2008
belfen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57097minih57097Atomová katedrála (2001) [TV film] 
n
minih42196minih421961942 (2005) 
1942 n
minih47475minih47475Cesta na Měsíc 3D (2007) 
Fly Me to the Moon n
minih51892minih51892Cvičitel brouků (2008) 
Vabzdžių dresuotojas n
minih53452minih53452Balíčky (1969) 
n
minih8889minih8889Adam je... Eva (1954) 
Adam est... Ève n
minih27190minih27190Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace n
minih7551minih7551Fantom Amsterdamu (1987) 
Amsterdamned n
minih27188minih27188Vrána 3: Návrat (2000) 
The Crow: Salvation n
minih56779minih56779Zelená zóna (2010) 
Green Zone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 %
3   - Agostino
5   - Kuvik
9   - BinLADIN
6   - Dex
6   - vo.truhlas
5   - T800
6   - jambroz58
9   - Lucil
6   - belfen

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [TV se...

10:10 - 11:05

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Konec červené a zlaté růže

10:55 - 11:30

7 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

09:55 - 11:15

67 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - A najednou to byla láska (2006...

10:20 - 12:15

42 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147459
Osobností: 624971
Fotografií: 558413
Plakátů: 265319
Obsahů a biografií: 135294

Poslední komentáře

Vlčí bouda (1987)

Vlčí bouda
Řekl bych, že námět je z   knihy bratrů Strugackých   "Hotel u mrtvého alpinisty".   Na Chytilovou docela slušný   film, i když herci klasicky   přehrávají...ale ona to   prostě jinak neumí.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Film jsem souknul v rámci   snahy: od svého oblíbeného   režiséra vidět všechno.   Moc jsem od něj ale nečekal,   protože jsem věděl, že je   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Stud (1995) [TV epizoda]

Stud
V tomto dílu to emočně   docela vře. José a Lola jsou   znechuceni Lindou, která   sotva pár dnů po Helenině   dopisu začala svádět   Mikuláše, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

My ostatní (2016)

My ostatní
Snímků o životních   těžkostech jednotlivců   není nikdy dost. Hlavní   postavou příběhu je   tentokrát gay brouzdající   se životem jak jen to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Na rohu kousek od metra (1977) [...

Na rohu kousek od metra
Komedie moc nepotěší, ale   ani nenaštve. Reminiscence na   dobu vzdálenou čtyřicet let   s příjemnými herci   (Brodský, Slunéčková). V   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.221