';
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Aku-Aku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
biker_nrs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
kremenak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28417minih28417Já, mé druhé já a Irena (2000) 
Me, Myself and Irene n
minih20543minih20543Takové jsou všechny (1992) 
Così fan tutte n
minih5543minih5543Černý Petr (1963) 
n
minih42573minih42573Capriccio pro levou ruku (1964) 
n
minih21530minih21530Twin Peaks (1992) 
Twin Peaks: Fire Walk with Me n
minih38265minih38265Pan Lehmann (2003) 
Herr Lehmann n
minih22404minih22404Závrať (1958) 
Vertigo n
minih30483minih30483Maďaři (1978) 
Magyarok n
minih27542minih27542Náhodné setkání (1999) 
Random Hearts n
minih32613minih32613Den, kdy nevyšlo slunce (2001) [TV film] 
Den, kdy nevyšlo slunce n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
8   - cicis
8   - green-tea
6   - Agostino
5   - Kuvik
4   - vo.truhlas
2   - T800
8   - biker_nrs
8   - kremenak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183514
Osobností: 687868
Fotografií: 735356
Plakátů: 354257
Obsahů a biografií: 168892

Poslední komentáře

The Veteran (2011)

The Veteran
Tak tohle je s bídou   průměrné akční béčko   britské provenience. Nezaujme   ani scénář, který podává   mnohokrát obehraný a tudíž   velmi více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Oko v oblacích (2015)

Oko v oblacích
Tak tohle je typický případ   lavinovitě nadhodnoceného   filmu...Pan režisér tady asi   zkoušel co vydržíme. Film   zkoukněte jen pokud chcete více >

Autor: jmokr | Hodnocení: 4 / 10

Pink Floyd: High Hopes (1994) [V...

V pozadí zvon

Pink Floyd: High Hopes
Absolútny vrchol. Máloktorá   kapela dokáže odísť na   vrchole síl a so svojim opus   magnum. "The Division Bell" je   ich vrcholné dielo,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 10 / 10

Pink Floyd: Learning To Fly (198...

Keď vám narastú krídla

Pink Floyd: Learning To Fly
Po náročnom projekte "The   Wall", ktoré však malo aj   slabé miesta, ale aj naopak,   niektoré miesta boli   nadčasové a po nedocenenom,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Tales of Robin Hood (1951)

Tales of Robin Hood
Měl to být televizní   seriál, ale neujal se, a tak   zůstala sice rozpočtově   levná, ale ve vývoji děje   svižná televizní hodinová   verze. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení