reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Aku-Aku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
biker_nrs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
kremenak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32811minih32811Barikade (1981) 
Barikade n
minih24744minih24744Tenkrát o vánocích (1958) 
Tenkrát o vánocích n
minih27698minih27698Lhář (1997) 
Deceiver /Liar n
minih3759minih3759Ben Hur (1959) 
Ben-Hur n
minih66488minih66488Gardenia (1979) 
Gardenia, il giustiziere della mala n
minih4891minih4891C. a k. polní maršálek (1930) 
C. a k. polní maršálek n
minih40225minih40225V tom domě straší! (2006) 
Monster House n
minih5592minih5592Červený stan (1969) 
Krasnaja palatka n
minih69842minih69842Všemocný (2011) 
Limitless n
minih19068minih19068Slunce, seno, erotika (1991) 
Slunce, seno, erotika n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
8   - cicis
8   - green-tea
6   - Agostino
5   - Kuvik
4   - vo.truhlas
2   - T800
8   - biker_nrs
8   - kremenak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.402/0.323