ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Aku-Aku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
biker_nrs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
kremenak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37815minih37815Františčiny neděle (1996) 
Franciska vasárnapjai n
minih37093minih37093Ali G Indahouse (2002) 
Ali G Indahouse n
minih73030minih73030Dům plný diamantů (1974) 
11 Harrowhouse n
minih3567minih3567Banovič Strahinja (1981) 
Banović Strahinja n
minih51045minih51045Dallas mezi námi (2005) 
Dallas Pashamende n
minih40609minih40609Dračí doupě 2 (2005) 
Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God n
minih52960minih52960Pan profesor Hannibal (1956) 
Hannibál tanár úr n
minih38420minih38420Batman začíná (2005) 
Batman Begins n
minih2467minih2467A Savannah se směje (1982) 
Savannah Smiles n
minih52964minih52964Generace GEN (2007) 
The Gene Generation n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
8   - cicis
8   - green-tea
6   - Agostino
5   - Kuvik
4   - vo.truhlas
2   - T800
8   - biker_nrs
8   - kremenak

TV Program

ČT1 - Příště budeme chytřejší, staro...

17:25 - 18:55

29 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

ČT2 - Tři koťata

17:50 - 18:45

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

4 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168148
Osobností: 664755
Fotografií: 658943
Plakátů: 316610
Obsahů a biografií: 154899

Poslední komentáře

Puberťačka (2008)

Určitě

Puberťačka
nejsem cílová skupina pro   tento druh filmu, ale musím   uznat, že jsem se celkem   bavil. Jen škoda, že   příběh,události a konec   jsou naprosto   předvídatelné...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Mais ne nous délivrez pas du mal...

Mais ne nous délivrez pas du mal
Na můj vkus až příliš   rozvláčné, s místy   zmateným střihem, nicméně   příběh o dvou náctiletých   kamarádkách, které chodí   do katolické více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Tahle země není pro starý (2007)

Tahle země není pro starý
I když se Coenům podařilo   vychytat většinu krp z   předlohy (Fakt netuším   proč je kolem McCarthyho   tolik povyku.) a umenšit   množství i více >

Autor: naineko | Hodnocení: 2 / 10

Snídaně v pánském pyžamu (1980) ...

Snídaně v pánském pyžamu
No to jsou vály. František   Laurin mě zatím   nepřesvědčil, že byl byl   dobrým režisérem. I v tomto   případě je příběh   hrozná blbost a s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Nebezpečný náklad (2016)

PROCESOR!

Nebezpečný náklad
Ne není to zbytečný film,   ne není to béčkový film.   Je to klasická naháněčka,   kde sice charisma Bruce je   dávkováno po kapkách, ale   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení