reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Akoibon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Lukas82
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3007minih3007Matka se vrací (1952) 
Una madre ritorna n
minih5462minih5462Čelisti (1975) 
Jaws n
minih16122minih16122Pohádka o Honzíkovi a Mařence (1980) 
Pohádka o Honzíkovi a Mařence n
minih13633minih13633Návrat do budoucnosti 2 (1989) 
Back to the Future Part II n
minih29661minih29661460 podezřelých (2000) 
Drowning Mona n
minih30723minih30723A-Team (1983) [TV seriál] 
The A-Team n
minih3857minih3857Bez motivu (1971) 
Sans mobile apparent n
minih24416minih24416Život na zámku (1995) [TV seriál] 
Život na zámku n
minih45912minih45912Smrtící zbraň (2008) 
Pistol Whipped n
minih55273minih55273Americká kratochvíle (2007) 
American Pastime n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 %
4   - Agostino
6   - Kuvik
6   - vo.truhlas
3   - T800
6   - Zdenek13
1   - stixman
4   - Lukas82

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

14:25 - 15:05

29 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitler versus Churchill

14:20 - 15:05

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:00 - 15:00

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 16:35

29 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146722
Osobností: 622374
Fotografií: 554794
Plakátů: 263354
Obsahů a biografií: 134572

Poslední komentáře

To (2017)

10/10

To
je jasná volba. Absolutní   pecka které nelze nic   vytknout. Případné odchylky   od knihy neřeším a kašlu   na ně (mám ji přečtenou   zatím více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 10 / 10

Geostorm: Globální nebezpečí (20...

Zábava - nic víc, nic míň

Geostorm: Globální nebezpečí
Komu se líbil "Armageddon"   měl by dát šanci i   "Geostormu", oprostit se od   myšlenky, že jde o vědecké   pojednání o možnostech   zániku více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 7 / 10

Osamělý jezdec (2013)

Osamělý jezdec
Hnusnější představitelka   hlavní ženské postavy už k   mání nebyla? Pořád mi   připomínala žábu. Další   věc, co mi vadila bylo   přerušování více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.266/0.223