reklama
 
ohodnotit

Ake a jeho svět

Åke och hans värld

Další název:
Åke and His World
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Ake a jeho svět

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28358minih28358Lovec policajtů (2001) 
Exit Wounds n
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih2661minih2661Air Amerika (1990) 
Air America n
minih58236minih58236Čarodějové a obři (2003) 
Magos y gigantes n
minih62065minih620657 bratrů (2003) 
7 Brüder n
minih58937minih58937Czech Rock block (2004) [DVD] 
n
minih13376minih13376Na samotě u lesa (1976) 
Na samotě u lesa n
minih37542minih37542Černobílé kontrapunkty (1971) 
n
minih45812minih45812Galateea (1957) 
Galateea n
minih2872minih2872Americká láska (1994) 
Un amore americano n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 % (7)
3   - Agostino
5   - Kuvik
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.164/0.123