reklama
 
ohodnotit

Akce stadión

Akcija Stadion / Akcija 'Stadion'

Další název:
Operation Stadium
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1979
„Dramatické okamžiky studentské vzpoury proti fašizmu.“

Celkové hodnocení filmu Akce stadión

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17518minih17518Přízraky (1996) 
The Frighteners n
minih89954minih89954Špatné návnady (1958) 
Hook, Line and Stinker n
minih53397minih53397Ďáblovo město (2009) 
Djavolja Varoš n
minih14892minih14892Okamžik záblesku (1984) 
Flashpoint n
minih25871minih25871Star Trek: Vzpoura (1998) 
Star Trek: Insurrection n
minih28496minih28496Můj soused zabiják (2000) 
The Whole Nine Yards n
minih86105minih86105Hotel Paradise (2012) [TV pořad] 
Hotel Paradise n
minih5368minih5368Cyborg (1989) 
Cyborg n
minih24278minih24278Železný orel 3 (1992) 
Aces: Iron Eagle III n
minih25315minih25315Bullittův případ (1968) 
Bullitt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
6   - Edward52
5   - Agostino
6   - Kuvik
8   - vo.truhlas
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - tvo
2   - Cemada

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:40 - 16:25

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Sedět na dvou židlích

15:35 - 16:35

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:00 - 15:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145806
Osobností: 619751
Fotografií: 545933
Plakátů: 261024
Obsahů a biografií: 133655

Poslední komentáře

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Jakpak se jmenoval ten   interpret, který zahrál toho   bláznivého drobeřka. Tento   díl je i o tom, že jso zlí   pronajímatelé, hodní   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Oko v oblacích (2015)

Kéž by takových filmů bylo více

Oko v oblacích
Oko v oblacích je dobrým   příkladem toho, že   válečný film nutně nemusí   být akční trhák. Herecké   výkony jsou dobré, postavy   výborně více >

Autor: ondrahrr | Hodnocení: 10 / 10

Deals with Our Devils (2016) [TV...

Deals with Our Devils
Dost zajímavý díl, kdy se   část agentů pohybuje v   jiné dimenzi, takže   některé scény se opakují z   pohledu dalších   zúčastněných.
Všechno je zase trošku   jinak a Aida nahlédla do   Darkholdu.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Sherlock Holmes a případ hedvábn...

Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy
Holmesovské téma je   neúnavně recyklováno -   více či méně podařeně.   Tento počin byl ve své době   pozoruhodný jednak obsazením   relativně více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 8 / 10

Za sklem (2016) [TV seriál]

ZA SKLOM-SERIAL

Za sklem
SHLEDLA JSEM.MYSLIM,ZE VELMI   POVEDENE DILO SLOVENSKYCH   TVURCU.TVRDA REALITA.PERFEKTNE   UDELANE.DEJ JE NABITY FAKTY A   ZAPLETKAMI.UKAZUJE více >

Autor: PAVLASEK1

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.369/0.332