ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Akce Sova

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29584minih29584Mizerové II (2002) 
Bad Boys II n
minih13327minih13327Na krásném modrém Dunaji (1994) 
Kék Duna keringö n
minih39308minih39308Letec (2004) 
The Aviator n
minih49555minih49555Neznámí vetřelci (2008) 
Alien Raiders n
minih19452minih19452Spencerova hora (1963) 
Spencer's Mountain n
minih43117minih43117Paleček (2001) 
Le Petit poucet n
minih55721minih55721Bitva o Okinawu (1962) 
Taiheiyo senso to himeyuri butai n
minih41252minih41252Bomba pro Greenwich (1996) 
The Secret Agent n
minih8699minih8699Hranice (1982) 
The Border n
minih4902minih4902Caddyshack 2 (1988) 
Caddyshack II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 % (8)
4   - Agostino
4   - Kuvik
9   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - tvo
3   - Cemada

TV Program

ČT1 - Noc klavíristy (1976)

14:35 - 16:00

77 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Rwanda, země hor a kopců

15:10 - 16:05

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:00 - 15:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152915
Osobností: 637251
Fotografií: 582165
Plakátů: 276539
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Poprvé (1990) [TV epizoda]

Poprvé
First time neboli Poprvé je   pro holky hodně důležité.   Pro chlapy je důležité   naposled i když o tom často   neví, že to naposled je.   Brenda je tu roztomilá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Mimo zákon (2005)

Mimo zákon
Nemám rád, když film je o   ničem, přesto kriminálky   mám rád, do Edison nemám   namířeno, kde policisté   kradou, střílí do hlavy a   umí si více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Přes kosti mrtvých (2017)

Přes kosti mrtvých
Rozvláčný snímek plný   atmosféry polského venkova.   Intenzivně jsem vnímal   personalizovaný konflikt,   který můžeme vnímat i v   dnešní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Báječná léta pod psa (1997)

Báječná léta pod psa
Až Vávrovské pojetí doby,   která byla, jak praví   samotný název filmu, prostě   pod psa. Solidních sedm   hvězd!

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.171/0.131