reklama
 
ohodnotit

Akce Brutus

Akcja Brutus

Další název:
Operation 'Brutus' ; Akcia Brutus
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
93 minut, 2661 metrů
Premiéra v ČR:
1.9.1972

Celkové hodnocení filmu Akce Brutus

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.3.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
smudilinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37471minih37471EuroTrip (2004) 
EuroTrip n
minih44361minih44361Charleyova teta (1969) [TV divadelní hra] 
Charleyova teta n
minih5718minih5718Čtyři z tanku a pes (1966) [TV seriál] 
Czterej pancerni i pies n
minih46336minih46336Ošklivka Katka (2008) [TV seriál] 
Ošklivka Katka n
minih43258minih43258Boží zápasník (2006) 
Nacho Libre n
minih2661minih2661Air Amerika (1990) 
Air America n
minih21820minih21820Útěk z New Yorku (1981) 
Escape from New York n
minih25147minih25147Bláznivé manévry (1997) 
McHale's Navy n
minih48411minih48411Wrestler (2008) 
The Wrestler n
minih41241minih41241Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) [TV film] 
The Librarian: Quest for the Spear n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 %
7   - Edward52
4   - Agostino
6   - Kuvik
10 - dederon
9   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - smudilinka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144981
Osobností: 617238
Fotografií: 542445
Plakátů: 259686
Obsahů a biografií: 132797

Poslední komentáře

Kniha života (2014)

Děs a bída.

Kniha života
Marně jsem celou dobu co   běžel film přemýšlel kdo   je cílovou skupinou pro tuto   "pohádku". Nějak jsem na to   nepřišel. Prapodivný   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 3 / 10

Pět miliónů svědků (1965)

Pět miliónů svědků
Nudné, jako většina   detektivek. Sáhodlouhé   vyptávání, herci u toho   skoro spí, kamera je   statická. Scénář také nic   moc. A to závěrečné   odhalení? Hehehehe. Anebo   jsem blbej nóóó.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Byla jednou jedna budoucnost (19...

Byla jednou jedna budoucnost
Pro mne zajímavé jen   tematicky. Zpočátku to   vypadalo na dobrý nápad, a   snad i legraci, ale pak se to   zhroutí ve výklady a   přednášky. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

More (1969)

More
Jeden z prvních filmů od   evropských režisérů   zaměřený na problematiku   drog. Pro mě je film určitě   zajímavý díky hudbě Pink   Floyd, mám více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.392/0.35