ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Akademie stewardek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50288minih50288Agent Palmer : Případ Ipcress (1965) 
The Ipcress File n
minih29759minih29759Scary Movie 2 (2001) 
Scary Movie 2 n
minih25468minih25468Mortal Kombat 2: Vyhlazení (1997) 
Mortal Kombat: Annihilation n
minih41215minih41215Parfém: Příběh vraha (2006) 
Das Parfum - Die Geschichte eines Mörders, n
minih43916minih43916Pán much (1990) 
Lord of the Flies n
minih2389minih238948 hodin (1982) 
48 hrs n
minih5305minih5305Corpus Delicti (1991) 
Corpus Delicti n
minih31952minih31952Srdce v Atlantidě (2001) 
Heart's in Atlantis n
minih44628minih4462810 dní před katastrofou (2006) 
Quelques jours en septembre n
minih52362minih52362Klára a František (2007) [TV film] 
Chiara e Francesko n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 % (7)
4   - Agostino
4   - Kuvik
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - petrph
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276450
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.273/0.225