reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Akademie stewardek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28682minih28682Krokodýl Dundee v Los Angeles (2001) 
Crocodile Dundee in Los Angeles n
minih2339minih23391492: Dobytí ráje (1992) 
1492: Conquest of Paradise n
minih57865minih57865Úžasná planeta (2009) [DVD] 
n
minih28695minih28695Amazonka v plamenech (1993) [Video] 
Fire on the Amazon n
minih2367minih23673 nindžové - Příprava k útoku (1995) 
3 Ninjas Knuckle Up n
minih12062minih12062Mars útočí! (1996) 
Mars Attacks n
minih37097minih37097Výplata (2003) 
Paycheck n
minih7072minih7072Dva nosáči tankují super (1984) 
Zwei Nasen tanken Super n
minih19360minih19360Souboj Titánů (1981) 
Clash of the Titans n
minih3010minih3010Anděl strážný (1933) 
L'ange gardien n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 %
4   - Agostino
4   - Kuvik
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - petrph
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144980
Osobností: 617237
Fotografií: 542439
Plakátů: 259684
Obsahů a biografií: 132795

Poslední komentáře

Pět miliónů svědků (1965)

Pět miliónů svědků
Nudné, jako většina   detektivek. Sáhodlouhé   vyptávání, herci u toho   skoro spí, kamera je   statická. Scénář také nic   moc. A to závěrečné   odhalení? Hehehehe. Anebo   jsem blbej nóóó.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Byla jednou jedna budoucnost (19...

Byla jednou jedna budoucnost
Pro mne zajímavé jen   tematicky. Zpočátku to   vypadalo na dobrý nápad, a   snad i legraci, ale pak se to   zhroutí ve výklady a   přednášky. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

More (1969)

More
Jeden z prvních filmů od   evropských režisérů   zaměřený na problematiku   drog. Pro mě je film určitě   zajímavý díky hudbě Pink   Floyd, mám více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Matěji, proč tě holky nechtějí? ...

Matěji, proč tě holky nechtějí?
Matěji, proč tě holky   nechtějí
Matěj se   potlouká vesnicí a není   zrovna veselý i přesto, že   je kolem veselí plno.   Kolotoče, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.29/0.245