reklama
 
ohodnotit

Akademie pana Kaňky

Akademia pana Kleksa

Další název:
Academy of Mr. Kleks
Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
166 minut, 2 díly

Celkové hodnocení filmu Akademie pana Kaňky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
miklus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2014
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.6.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36256minih36256Básník, jenž miloval svět (1977) [TV inscenace] 
Básník, jenž miloval svět n
minih41286minih41286Rodina Sopránů (1999) [TV seriál] 
The Sopranos n
minih85042minih85042Můj bratr ďábel (2012) 
My Brother the Devil n
minih46055minih46055Leningradské nebe - 1. díl (1960) 
Балтийское небо 1 n
minih6378minih6378Dívka na koštěti (1971) 
Dívka na koštěti n
minih57491minih57491Benji 3 (2004) 
Benji: Off the Leash! n
minih54479minih54479Místo dopadu: Berlín (2009) 
Crashpoint - 90 Minuten bis zum Absturz n
minih27599minih27599Vášeň v poušti (1998) 
Passion in the desert n
minih47984minih47984Štíty království českého (2008) [TV seriál] 
n
minih46835minih46835Al primo soffio di vento (2002) 
Al primo soffio di vento n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana (1988)

 Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana (1988)
Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana n
Pan Kleks w Kosmosie - Misja Voltana
Žánr: pohádka
Země: Československo / Polsko
Režie: Svätopluk Šablatúra, Krzysztof Gradowski

(pokračování)

Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky (1988)

 Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky (1988)
Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky n
 
Žánr: podobenství
Země: Československo / Polsko
Režie: Svätopluk Šablatúra, Krzysztof Gradowski

(pokračování)

Hodnocení filmu

45.8 %
6   - curil
4   - Edward52
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - miklus
6   - Blanche21
10 - dederon
6   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - fidelio
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.296/0.257