reklama
 
ohodnotit

Akademie pana Kaňky

Akademia pana Kleksa

Další název:
Academy of Mr. Kleks
Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
166 minut, 2 díly

Celkové hodnocení filmu Akademie pana Kaňky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
miklus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2014
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.6.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41317minih41317Vysvobození (2003) 
I am David n
minih43990minih43990Manželství z rozumu (1967) 
Małźenstwo z rozsądku n
minih6884minih6884Drsný Harry (1971) 
Dirty Harry n
minih75803minih75803Zabiják Joe (2011) 
Killer Joe n
minih2448minih2448À la vie, à la mort! (1994) 
n
minih12796minih12796Moje nádherná prádelnička (1985) 
My Beautiful Laundrette n
minih36764minih36764Smolař (2003) 
The Cooler n
minih126148minih126148Noční běžec (2015) 
Run All Night n
minih24770minih24770Údolí krásných žab (1973) 
Údolí krásných žab n
minih25619minih25619Nápoj lásky č.9 (1992) 
Love Potion No.9 n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana (1988)

 Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana (1988)
Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana n
Pan Kleks w Kosmosie - Misja Voltana
Žánr: pohádka
Země: Československo / Polsko
Režie: Svätopluk Šablatúra, Krzysztof Gradowski

(pokračování)

Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky (1988)

 Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky (1988)
Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky n
 
Žánr: podobenství
Země: Československo / Polsko
Režie: Svätopluk Šablatúra, Krzysztof Gradowski

(pokračování)

Hodnocení filmu

45.8 %
6   - curil
4   - Edward52
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - miklus
6   - Blanche21
10 - dederon
6   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - fidelio

TV Program

ČT1 - Sváteční slovo katolického kně...

01:50 - 02:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Maršál (1969)

00:20 - 02:25

96 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:20 - 02:05

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

00:30 - 02:30

86 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144222
Osobností: 614773
Fotografií: 538810
Plakátů: 257877
Obsahů a biografií: 132067

Poslední komentáře

Odvážná Vaiana: Legenda o konci ...

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
Jsem za jedno po delší době   opravdu paráda ,tohle se   nemůže nelíbit a když tak   hudba určitě zapůsobí !   jednoznačně zhlédnout ,jak   více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 9 / 10

Fenomén (1996)

Fenomén
Řekl bych, že námět je ze   staré povídky ruského   autora Kira Bulyčova. Škoda,   že se do všeho motá to   ohrožení národní   bezpečnosti. Už více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Nezralé maliny (1980) [TV inscen...

Nezralé maliny
Zde je vidět, když se sejde   dobrý režisér, vezme do   ruky velice dobrý scénář a   před kamerou se sejde parta   herců, kteří mají něco za   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 10 / 10

Mordparta (2016) [TV seriál]

druhá série na h...o

Mordparta
První série celkem šla šla   ta druhá , mě to vyzni jako   konec nápadů a jen natahovat   první sérii , prostě také   snaha napodobit ty debilní   nesmysli USA.

Autor: Muchowitz | Hodnocení: 2 / 10

Hotel Modrá hvězda (1941)

Takové filmy se už netočí.

Hotel Modrá hvězda
Takové filmy se už netočí.   A je to moc velká škoda. Je   velkou chybou, že českému   filmu okupace uškodila a   znárodnění prospělo.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.341/0.305