ohodnotit

Akademie pana Kaňky

Akademia pana Kleksa

Další název:
Academy of Mr. Kleks
Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
166 minut, 2 díly

Celkové hodnocení filmu Akademie pana Kaňky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
miklus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.6.2012
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48592minih48592Nenarození (2008) 
The Unborn n
minih11799minih11799Macho Callahan (1970) 
Macho Callahan n
minih8642minih8642Hra o přežití (1994) 
Surviving the Game n
minih34759minih34759Kdo hulí, ten umí (2001) 
How High n
minih116208minih116208Laura a její vánoční hvězdička (2006) [TV film] 
Lauras Weihnachtsstern n
minih30404minih30404Deník šílené manželky (2001) [TV film] 
n
minih43048minih43048Ztracený poklad templářských rytířů (2006) [DVD kinodistribuce] 
Tempelriddernes skat n
minih24973minih24973Muž, který věděl příliš málo (1997) 
The Man Who Knew Too Little n
minih27123minih27123Jiná láska (1999) 
The Other Sister n
minih110811minih110811Únos Air Force One (2013) [TV minisérie] 
Air Force One is Down n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana (1988)

 Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana (1988)
Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana n
Pan Kleks w Kosmosie - Misja Voltana
Žánr: pohádka
Země: Československo / Polsko
Režie: Svätopluk Šablatúra, Krzysztof Gradowski

(pokračování)

Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky (1988)

 Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky (1988)
Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky n
 
Žánr: podobenství
Země: Československo / Polsko
Režie: Svätopluk Šablatúra, Krzysztof Gradowski

(pokračování)

Hodnocení filmu

45.8 % (12)
6   - curil
4   - Edward52
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - miklus
10 - dederon
6   - Blanche21
6   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - fidelio

TV Program

ČT1 - Kvarteto (2017)

20:25 - 21:55

13 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

38 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Profesor T. (2018) [TV seriál]

20:20 - 21:30

18 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

20:15 - 21:25

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639076
Fotografií: 586164
Plakátů: 278208
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.349/0.306