ohodnotit

Aileen - Život a smrt masové vražedkyně

Aileen: Life and Death of a Serial Killer

Rok:
2003
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Aileen - Život a smrt masové vražedkyně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31285minih31285I pagliacci (1943) 
I pagliacci n
minih10820minih10820Krokodýl Dundee 2 (1988) 
Crocodile Dundee II n
minih40419minih40419Bel Ami (2005) [TV film] 
Bel Ami n
minih22703minih22703Volám oheň na sebe (1963) [TV minisérie] 
Вызываем огонь на себя n
minih31993minih31993Dostat Cartera (1971) 
Get Carter n
minih27244minih27244Asterix a Obelix (1999) 
Astérix et Obélix contre César n
minih33512minih33512Elling (2001) 
Elling n
minih54771minih54771Touha tančit (2008) 
Kochaj i tańcz n
minih5407minih5407Čarodějové Zakletého království II. (1989) 
Wizards Of The Lost Kingdom II n
minih5001minih5001Cena medu (1986) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 % (7)
4   - Agostino
7   - Kuvik
4   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - Daviddlaba

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

10 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

ČT2 - O Plzni vážně i nevážně

11:55 - 12:45

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

12:30 - 12:50

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153514
Osobností: 638237
Fotografií: 584428
Plakátů: 277445
Obsahů a biografií: 140710

Poslední komentáře

Mladý papež (2016) [TV minisérie...

Mladý papež
Obsazení hereckých rolí   výborné, děj záživný,   scenérie úchvatné.   Někteří lidé mohou být   sebemocnější a mít   obrovský vliv na více >

Autor: Jaruna.cimrman | Hodnocení: 8 / 10

Bohemian Rhapsody (2018)

Sugestivní zážitek

Bohemian Rhapsody
Tak na hudbě Queen jsem   vyrůstal, poslouchala je moje   máma a tím pádem i já.   Jsou to legendy a ten film je   posunul ještě kouskem blíž   více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Vlčí jáma (1957)

No..

Vlčí jáma
toto mít doma v podání   Šejbalky tak se odstřelím   i pistolí na prasata . Celý   film byl postaven na ní,   ostatní jen dělali stafáž.   Nic více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Fantastická zvířata: Grindelwald...

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Rozhodně nebudu porovnávat s   HP, protože si myslím, že   tahle série s tím skoro   nesouvisí (až na pár   drobností) a nebylo by fér   soudit více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 10 / 10

Podlí ničemové (2005) [TV seriál...

Podlí ničemové
Podlí darebové prožívají   dobrodružství tří   pirátů, posedlích po   kalhotách - Sissy, Pete, Bait   a papoušek Polly. Tahle parta   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.147/0.118