reklama
 
ohodnotit

Aido - otrokyně lásky

Aido

Další název:
Aido - otrokyňa lásky
Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Aido - otrokyně lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.11.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21411minih21411Tři přání (1958) 
n
minih26454minih26454Previerka lásky (1956) 
n
minih48224minih48224Veřejný nepřítel č. 1: Epilog (2008) 
L'ennemi public n° 1 n
minih80052minih80052Hasta la Vista! (2011) 
Hasta la Vista! n
minih33720minih33720Cool and Crazy (2000) 
Heftig & begeistret. Häftig och begeistrad n
minih126571minih126571V zajetí moře (2011) 
Bir Avuç Deniz n
minih54578minih54578Loupež Mony Lisy (1966) 
On a volé la Joconde n
minih57188minih57188Anna,Schmidt und Oskar (?) [TV cyklus] 
n
minih54526minih54526Dáma s kaméliemi (2005) [TV film] 
La signora delle camelie n
minih57683minih57683Léto roku 1942 (1971) 
Summer of '42 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
6   - curil
4   - Agostino
3   - Kuvik
6   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260868
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.532/0.497