reklama
 
ohodnotit

Aido - otrokyně lásky

Aido

Další název:
Aido - otrokyňa lásky
Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Aido - otrokyně lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.11.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih142173minih142173Molly Monster (2015) [DCP] 
Ted Sieger’s Molly Monster n
minih125952minih125952Rezistence (2015) 
Insurgent n
minih23668minih23668Velký závod (1981) 
The Cannonball Run n
minih54923minih54923Holly (2006) 
Holly n
minih21819minih21819Útěk z L.A. (1996) 
Escape from L.A. n
minih79841minih79841Den zrady (2011) 
The Ides of March n
minih4791minih4791Bum (1979) 
Bum n
minih42196minih421961942 (2005) 
1942 n
minih7823minih7823Galantní slavnosti (1965) 
Les fêtes galantes n
minih70068minih70068Angèle a Tony (2010) 
Angèle et Tony n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (7)
6   - curil
4   - Agostino
3   - Kuvik
6   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman

TV Program

ČT1 - Kde bydlely princezny (2010) [...

01:05 - 01:25

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:55

20 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.296/0.262