reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Aida

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
mischulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26565minih26565Dopisy od vraha (1998) 
Letters from a Killer n
minih46694minih46694Bryan Adams - Live At Slane Castle (2001) [DVD] 
Bryan Adams - Live At Slane Castle n
minih10986minih10986Kung-fu (1986) 
Kung fu: The Movie n
minih46968minih46968Twilight sága: Stmívání (2008) 
Twilight n
minih44043minih44043Caffeine (2006) 
Caffeine n
minih38403minih38403Smím prosit? (2004) 
Shall We Dance? n
minih37110minih37110Conspiration (2004) 
n
minih3269minih3269Asfaltová džungle (1950) 
The Asphalt Jungle n
minih50832minih50832Africké dobrodružství 3D: Safari na Okavangu (2007) 
African Adventure: Safari in the Okavango n
minih37138minih37138Cizí záležitost (2001) 
The Business of Strangers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 %
5   - Agostino
6   - Kuvik
5   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - mischulka

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Tchaj-...

17:00 - 17:55

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142536
Osobností: 610138
Fotografií: 532116
Plakátů: 255776
Obsahů a biografií: 131105

Poslední komentáře

Ip Man (2008)

Ip Man
Já většinou tyhle čínské   filmy nemám až tak rád. Ale   tohle je naprostej mazec. Fakt   se mi to neskutečně líbí a   kouknu se na to kdykoli více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Modrý kód (2016) [TV seriál]

Modrý kód
Tak tohle veledílo by se   mělo promítat   přinejmenším v Koloseu,   protože běžná televizní   obrazovka je takovou snůšku   stupidností kapacitně   nedostačující!

Autor: green-tea | Hodnocení: 1 / 10

Johnny Mnemonic (1995)

Zub casu ohlodal Johnnyho az na kost...

Johnny Mnemonic
Maloktory sci-fi film odola   zubu casu /1995-2017/.Z takych   filmov sa potom stavaju   legendy.To ale nie je tento   pripad.Scenar je mizerny,aj více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Modrý kód (2016) [TV seriál]

Modrý kód
Otřesné a zároveň ubohé,   včetně herců a hereček.   Jako by si nedovedli zjistit   do čeho jdou. Nikdy jsem nic   tak hloupého neviděl. A   více >

Autor: Seriál

Dobrý den, paní Campbellová (196...

Dobrý den, paní Campbellová
Carlu úplně zmrazí fakt,   že se blíží výročí   osvobození městečka   americkou armádou, chystá se   velká oslava a jsou pozváni   i žijící více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.281/0.244