reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ahoj, lodi

Ship Ahoy

Další název:
I'll Take Manila
Žánr:
Rok:
1942
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Ahoj, lodi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48763minih48763Ali G: Bling Bling (2001) [Video] 
n
minih4177minih4177Rytíř Bouřka (1967) [TV seriál] 
Le chevalier Tempête n
minih36095minih36095Uhoď ji, je to Francouzka! (2002) 
Slap her… She's French n
minih25806minih25806Znovuzrození (1966) 
Seconds n
minih40383minih40383Stíny strachu (2004) 
Shadow of Fear n
minih86642minih86642Náves (2005) [TV seriál] 
n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n
minih26667minih26667Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou (1965) [TV inscenace] 
n
minih10313minih10313Klute (1970) 
Klute n
minih15275minih15275Padlí se mají dobře (1961) 
Les croulants se portent bien n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
8   - curil
8   - clara.bow
5   - Agostino
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
2   - deatdavid

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Vyhnáni po Chartě: Jan Bednář

14:40 - 15:05

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:05

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:20 - 15:15

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129672

Poslední komentáře

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.542/1.51