reklama
 
ohodnotit

Ahoj, lodi

Ship Ahoy

Další název:
I'll Take Manila
Žánr:
Rok:
1942
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Ahoj, lodi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih127641minih127641Smyčka (2014/1) 
El Incidente n
minih11402minih11402Lev s bílou hřívou (1986) 
Lev s bílou hřívou n
minih73319minih73319Musíme si promluvit o Kevinovi (2010) 
We Need to Talk About Kevin n
minih26470minih26470V piatok trinásteho (1953) 
V piatok trinásteho n
minih22745minih22745Voskové muzeum 2: Ztraceno v čase (1992) 
Waxwork II: Lost in Time n
minih66937minih66937Spy Kids 4D: Stroj času (2011) 
Spy Kids 4: All the Time in the World in 4D n
minih2489minih2489A život jde dál (1935) 
A život teče dalje n
minih50536minih50536Bohaté děti (1979) 
Rich Kids n
minih25648minih25648187 - kód pro vraždu (1997) 
One Eight Seven n
minih10331minih10331Knihkupec, který se přestal koupat (1969) 
Bokhandlaren som slutade bada n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
8   - curil
8   - clara.bow
5   - Agostino
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
2   - deatdavid
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545693
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133607

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.554/0.517