reklama
 
ohodnotit

Agentkou proti své vůli [TV film]

Double Your Pleasure

Další název:
Double Trouble; The Reluctant Agent
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Agentkou proti své vůli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Mikis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
ma.kyn.ka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
bubux
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.12.2010
Meharts
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45984minih45984Aj vrabec je vták (1968) 
A veréb is madár n
minih2551minih2551Adieu Paris (1952) 
Adieu Paris n
minih39676minih39676Emmanuelle 2 (1994) [TV film] 
Emmanuelle: A World of Desire n
minih4666minih4666Bronzová spirála (1988) [TV minisérie] 
Bronzová spirála n
minih24947minih24947Vetřelec: Vzkříšení (1997) 
Alien: Resurrection n
minih49691minih49691Flash Gordon (2007) [TV seriál] 
Flash Gordon n
minih48073minih48073Čtyřicet (2007) 
Сорок n
minih6554minih6554Dobrodružství kriminalistiky (1989) [TV seriál] 
Dobrodružství kriminalistiky n
minih4618minih4618Bratři ve zbrani (1997) 
My Brother's War n
minih48071minih48071Pokoj naproti (2009) 
Across the Hall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 % (14)
3   - Agostino
3   - Kuvik
7   - pepe15
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - stixman
5   - deatdavid
6   - dodoch
8   - ortos1
7   - Mikis
6   - ma.kyn.ka
4   - bubux
4   - Meharts
10 - paja.pipin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.158/0.12