NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Agentkou proti své vůli [TV film]

Double Your Pleasure

Další název:
Double Trouble; The Reluctant Agent
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Agentkou proti své vůli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Mikis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
ma.kyn.ka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
bubux
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.12.2010
Meharts
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih43804minih43804Izolace (2006) 
Severance n
minih12997minih12997Mrtvý muž přichází (1995) 
Dead Man Walking n
minih105397minih105397Pasians (1989) [TV inscenace] 
n
minih47009minih4700912 měsíčků (1956) 
Dvenadcat mesjacev n
minih52099minih52099Biblické příběhy: Šalamoun (1997) [TV film] 
Solomon n
minih41708minih41708Pidihajzlík (2006) 
LiTTLEMAN n
minih21742minih21742Úplné bezvětří (1989) 
Dead Calm n
minih32444minih32444Elektra (1989) [TV film] 
Richard Strauss / Elektra n
minih44506minih44506Cvokař (2006) 
The Treatment n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 % (14)
3   - Agostino
3   - Kuvik
7   - pepe15
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - deatdavid
1   - stixman
6   - dodoch
8   - ortos1
7   - Mikis
6   - ma.kyn.ka
4   - bubux
4   - Meharts
10 - paja.pipin

TV Program

ČT1 - Počesku (2001) [TV cyklus]

09:55 - 10:05

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství britské královské ro...

10:00 - 10:50

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

09:55 - 10:55

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Hvězdy nad hlavou (2021) [TV s...

09:05 - 10:25

59 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177640
Osobností: 678009
Fotografií: 710697
Plakátů: 337966
Obsahů a biografií: 162275

Poslední komentáře

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Sweet Girl (2021)

Sweet Girl
V době, kdy jsem se začala   hodně nudit, přišel   zajímavý zvrat, ale to bylo   tak všechno. Justin Bartha se   jen letmo ohřál, některé   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení