reklama
 
ohodnotit

Agentka s digitálním srdcem [TV film]

Running Delilah

Další název:
Cyborg Agent
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Agentka s digitálním srdcem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.8.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
zanas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52481minih52481A falu jegyzöje (1986) [TV film] 
A falu jegyzöje n
minih28705minih28705Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001) 
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring n
minih2525minih2525IA in Oberbayern (1956) 
IA in Oberbayern n
minih7951minih7951Noc hrůzy (1986) 
Gothic n
minih48379minih48379Nouzový východ (2008) 
Revolutionary Road n
minih43036minih43036Případ Platfus (1985) [TV film] 
Případ Platfus n
minih5194minih5194Co je doma, to se počítá, pánové... (1980) 
Co je doma, to se počítá, pánové... n
minih78984minih78984Unesená (2008) 
The Betrayed n
minih27529minih27529Univerzální voják III: Nedokončený obchod (1998) [TV film] 
Universal Soldier III: Unfinished Business n
minih8736minih8736Hrdina proti své vůli (1992) 
Hero n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
4   - martin.stu
4   - Agostino
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
6   - Miloš11
8   - Zdenek13
1   - stixman
6   - zanas
6   - Jou11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145722
Osobností: 619440
Fotografií: 545365
Plakátů: 260780
Obsahů a biografií: 133578

Poslední komentáře

Nenápadné zlo (2015)

Nenápadné zlo
Náročné a potřebné téma   zpracované nenápaditým   způsobem. Geneticky   modifikované potraviny jsou   celosvětovým problémem a je   naivní, více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Jurský svět (2015)

Jurský svět
Prostě normální americká   super velkoefektová   podívaná. Kdysi dávno jsem   viděl jako první dvojku, pak   o hodně let později v kině   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Mužská záležitost (1981)

Mužská záležitost
Tento film jsem viděl v   kině, nedávno jsem se k   němu vrátil a líbil se mi i   po letech. Je to klasická   francouzská detektivka, v   které více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Angelika a král (1965)

Nejlepší díl

Angelika a král
Podle mě nejlepší díl,   který mě baví nejvíce.   Krásné kostýmy, poutavý   děj. Dozvíme se, že   "Žofré" je naživu.   Romantické! I po tolika více >

Autor: Evik1234 | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta za každou cenu (2002) [TV...

Pomsta za každou cenu
Při těchto akčních   seriálech, musí divák   zapomenout na hloupé až   diletantské scény, někdy   přivřít jedno oko. A jestli   se někde u nás více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.212/0.176