ohodnotit

Agentka s digitálním srdcem [TV film]

Running Delilah

Další název:
Cyborg Agent
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Agentka s digitálním srdcem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.8.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
zanas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37800minih37800Vyvolené (2002) 
Chek law dak gung n
minih132094minih132094Mumie (2017) 
The Mummy n
minih40491minih40491Ať žije Vrána (2005) 
n
minih34133minih34133Srdce jihu (1989) 
Heart of Dixie n
minih112144minih112144Andělé všedního dne (2014) [2k digital] 
Andělé všedního dne n
minih50404minih50404Ztracený prapor (2001) [TV film] 
The Lost Battalion n
minih46860minih46860Albert Einstein (1979) 
Albert Einstein n
minih148587minih148587Stařeček vavříny vídeňské slávy ověnčený aneb Zpronevěra (1988) [TV film] 
Stařeček vavříny vídeňské slávy ověnčený aneb Zpronevěra n
minih51926minih51926Abigél (1978) [TV film] 
Abigél n
minih56799minih56799A-Team (2010) 
The A-Team n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (10)
4   - martin.stu
4   - Agostino
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
6   - Miloš11
8   - Zdenek13
1   - stixman
6   - zanas
6   - Jou11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152916
Osobností: 637253
Fotografií: 582171
Plakátů: 276540
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

I Am Paul Walker (2018)

Výborný film. 75%

I Am Paul Walker
Bolo mojou povinnosťou   pozrieť si tento dokument,   pretože Paula som mal VEĽMI   rád nielen ako skvelého   herca ale ako aj človek s   VEĽMI více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Klub poslední naděje (2013) [2k ...

Klub poslední naděje
Napřed se mi do tohoto filmu   nechtělo, věděla jsem, že   to nedopadne dobře, ale   nakonec jsem ho shlédla   jedním dechem. Matthew   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 8 / 10

Rašín (2018) [TV film]

Rašín
Díky České televizi za   projekty, které seznamují   diváky s význačnými   osobnostmi českých dějin.   Právě málem zapomenuté   osobnosti jako více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Poprvé (1990) [TV epizoda]

Poprvé
First time neboli Poprvé je   pro holky hodně důležité.   Pro chlapy je důležité   naposled i když o tom často   neví, že to naposled je.   Brenda je tu roztomilá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.187/0.135