';
ohodnotit

Agentka s digitálním srdcem [TV film]

Running Delilah

Další název:
Cyborg Agent
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Agentka s digitálním srdcem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.8.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
zanas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57362minih57362Temný rytíř povstal (2012) 
The Dark Knight Rises n
minih37873minih37873Anna (1997) 
Anna n
minih44393minih44393Nezlomná vůle (2006) 
Amazing Grace n
minih38871minih38871Bídníci (1958) 
Les Misérables n
minih36895minih36895Zabiják z Bangkoku (1999) 
Bangkok Dangerous n
minih26488minih26488Lola běží o život (1998) 
Lola rennt n
minih6328minih6328Discopříběh 2 (1991) 
Discopříběh 2 n
minih7821minih7821Galaktický gigolo (1988) 
Galactic gigolo n
minih45332minih45332Doktor z hor (1992) [TV seriál] 
Der Bergdoktor n
minih50553minih50553Echoencefalografie raného dětského věku (1992) 
n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (10)
4   - martin.stu
4   - Agostino
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
6   - Miloš11
8   - Zdenek13
1   - stixman
6   - zanas
6   - Jou11

TV Program

ČT1 - Lída Baarová (2016)

20:10 - 22:00

65 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Mazurských jezerec...

21:00 - 21:30

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - MasterChef Česko (2015) [TV po...

20:20 - 21:40

55 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Dobré zprávy

20:15 - 21:35

60 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169002

Poslední komentáře

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení