reklama
 
ohodnotit

Agent

The Prophet

Další název:
The Capitol Conspiracy
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Agent

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.3.2013
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
ctvrta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Mr.Nikotinman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3985minih3985Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film] 
Il professore - Polizza droga n
minih19029minih19029Sleepwalkers (1992) 
Sleepwalkers n
minih39395minih39395King Kong (2005) 
King Kong n
minih3519minih3519Láska s potížemi (1949) 
Take Me Out to the Ball Game n
minih7283minih7283Electric Blue 03 (1980) 
n
minih48783minih48783Bent (1997) 
Bent n
minih3303minih3303Ať žije Mexiko (1978) 
Que Viva Mexico! n
minih3520minih3520Kašlem na to... milujem se (1982) 
On s'en fout... nous on s'aime n
minih43426minih43426D'Artagnanova dcera (2004) [TV film] 
La Femme Musketeer n
minih4823minih4823Bye Bye Vietnam (1988) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
7   - Justik66
5   - Agostino
5   - Kuvik
8   - satyr
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - DJRoccoiNc
5   - Grassel
6   - ctvrta
3   - Mr.Nikotin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146780
Osobností: 622565
Fotografií: 554959
Plakátů: 263508
Obsahů a biografií: 134612

Poslední komentáře

Hon na myš (1997)

Hon na myš
Taková rodinná blbinka na   neděli. Není třeba v tom   cokoli hledat. Prostě se jen   dívat a bavit se. A hlavně   nebrat v potaz na nesmysly.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Králové hor (2015)

Králové hor
Králové hor potěší oko   každého milovníka přírody   a navíc je snímek malý   dokument o životě   majestátních dravců a   opravdových vzdušných více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

3000 mil na útěku (2001)

3000 mil na útěku
Sem tam jsem se v ději   ztrácel, ale jinak to byla   ucházející podívaná.   Chtělo to však více akce.   Další procenta strhávám za   hnusnou hudbu. Podruhé ne.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Arthur Newman (2012)

Arthur Newman
Ano, je to o útěku před   svou minulostí a je to   depresivní. Stejně   depresivní jako samotný   život ve středním věku.   Lze však z toho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Záchranný člun (1944)

Záchranný člun
Další povedený film mistra   napětí. Je zajímavé   sledovat, jak skupina   přeživších z torpédované   lodi německou ponorkou   dokáže diváka více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.285/0.249