ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Agatha Christie: Vražda s rozdělenými úkoly

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.9% (27 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.9.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2008
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.9.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
dolezelova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
zero123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
002
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2009
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2009
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2010
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2008
zedla77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39173minih39173Život je zázrak (2004) 
Život je čudo n
minih18661minih18661Serpico (1973) 
Serpico n
minih97791minih97791Kde je Albert? (2012) 
Fun Size n
minih125187minih125187Zpropadené dědictví (2013) 
Are You Here n
minih40044minih40044Nabít a zabít (2005) 
Lucky Number Slevin n
minih24696minih24696Stíhán a podezřelý (1978) 
n
minih33350minih33350Myšák Stuart Little 2 (2002) 
Stuart Little 2 n
minih33714minih33714Barabaniáda (1993) 
Barabaniada n
minih48096minih48096Vysněný dům pana Blandingse (1948) 
Mr. Blandings Builds His Dream House n
minih25517minih25517Pelíšky (1999) 
Pelíšky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.9 % (27)
5   - curil
6   - pataamat
6   - Agostino
6   - ignac1
7   - Kuvik
9   - satyr
6   - pepe15
7   - vo.truhlas
6   - jakuza29
3   - T800
6   - jambroz58
5   - kamil.ice
8   - gyzmo
2   - stixman
3   - michaela11
6   - tvo
10 - zsuzsanna
6   - roup
10 - dolezelova
3   - Grassel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.337/0.304