reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Agáta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.7.2007
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33200minih33200Paľo Bielik (1971) 
n
minih38610minih38610Paris a Helena (1956) 
Helen Of Troy n
minih57378minih57378Bořek stavitel - Nové příběhy 1 (2009) 
Bob the Builder n
minih45180minih45180Clementine (2004) 
Clementine n
minih62618minih62618Srdce v zajetí (1946) 
The Captive Heart n
minih55141minih55141Angelína Ballerína (2001) [TV seriál] 
Angelina Ballerina n
minih8986minih8986Chléb, láska a... (1955) 
Pane, amore e... n
minih2418minih2418A bylo světlo (1989) 
Et la lumiére fut n
minih31904minih31904Hrůza na jevišti (1950) 
Stage Fright n
minih27324minih27324Černí muži umějí skákat (1996) 
Sunset Park n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
7   - Edward52
6   - Agostino
4   - Kuvik
6   - rosta12
7   - vo.truhlas
3   - T800
9   - soptik
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo
4   - Grassel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.161/0.126