reklama
 
ohodnotit

Afrodité

Aphrodite

Další název:
Aphrodite - Im Wendekreis der Begierde; Afrodita
Žánr:
Rok:
1982
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Afrodité

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2010
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih124175minih124175Katastrofy (1984) 
Katastrofy n
minih12053minih12053Marketa Lazarová (1967) 
Marketa Lazarová n
minih48847minih48847Kavárenská zpěvačka (1972) 
I Bog stvori kafansku pevačicu n
minih148461minih148461Pes ro(c)ku (2016) 
Rock Dog n
minih6661minih6661Nevinní (1987) 
Les innocents n
minih7323minih7323Elixíry ďábla (1972) 
Elixíry ďábla n
minih42794minih42794Rozvrat (1999) 
La Débandade n
minih37274minih37274Paní Piperová zasahuje (1999) [TV inscenace] 
Paní Piperová zasahuje n
minih45362minih45362Ruce pryč od Mississippi (2007) 
Hände weg von Mississippi n
minih26511minih26511Minority Report (2002) 
Minority Report n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.4 % (13)
6   - curil
6   - pataamat
5   - Agostino
3   - Kuvik
8   - miroslav22
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
8   - Zdenek13
1   - stixman
10 - deatdavid
5   - vecernice
5   - Grassel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.273