reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Afričtí mořští ptáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25517minih25517Pelíšky (1999) 
Pelíšky n
minih48671minih48671Admirál (2008) 
Admiral n
minih16312minih16312Policejní akademie 7: Moskevská mise (1994) 
Police Academy: Mission to Moscow n
minih43747minih43747Barbie Fairytopia:Kouzlo duhy (2007) [Video] 
Barbie Fairytopia: Magic of the Rainbow n
minih29705minih29705Banditi (2001) 
Bandits n
minih44910minih44910Andělé temnot 2 (2005) 
Dark Angels 2 - Bloodline n
minih39830minih39830Balladyna (1981) [TV adaptace] 
Balladyna 1 n
minih37242minih37242Pomsta (2002) 
Zemsta n
minih32658minih32658Archa pro Vojtu (2002) 
n
minih40277minih40277Anastázie (2003) [TV seriál] 
Bednaya Nastja n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.3 % (8)
5   - Agostino
6   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - Grassel
4   - Alfpaseka
4   - jura1973
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.129/0.089