';
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Afričtí mořští ptáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31091minih31091Balík (1992) 
El bulto n
minih36017minih36017Král lenochů (1989) [TV inscenace] 
Král lenochů n
minih2770minih2770Aleluja pro Camposanta (1971) 
n
minih3003minih3003Anděl puštěný ze řetězu (1970) 
Angel Unchained n
minih2752minih2752Alamo Bay (1985) 
Alamo Bay n
minih32041minih32041Andrea Bocelli - Noc v Toskánsku (1997) [TV koncert] 
Andrea Bocelli / A Night In Tuscany n
minih16978minih16978Pro hrst dolarů (1964) 
Per un pugno di dollari n
minih19252minih19252Smrtonosná zbraň (1987) 
Lethal Weapon n
minih20208minih20208Šimon a Matouš (1976) 
Il Vangelo secondo Simone e Matteo n
minih58465minih58465Elvíra – strašidelný zámek (2001) 
Elvira's Haunted Hills n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.3 % (8)
5   - Agostino
6   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - Grassel
4   - Alfpaseka
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - Lída Baarová (2016)

20:10 - 22:00

8 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

ČT2 - Kamera na cestách (2005) [TV p...

20:00 - 21:00

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Dobré zprávy

20:15 - 21:35

3 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169002

Poslední komentáře

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení