reklama
 
ohodnotit

Afoňovo zmoudření

Afonja

Další název:
Afonia
Země:
Rok:
1975
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Afoňovo zmoudření

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2010
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2011
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17817minih17817Revoluce (1985) 
Revolution n
minih28358minih28358Lovec policajtů (2001) 
Exit Wounds n
minih44778minih44778Šepot (2007) 
Whisper n
minih56667minih56667Mária (1985) [TV seriál] 
María de nadie n
minih46353minih46353Armáda démonů: Matka slz (2007) 
Terza madre, La n
minih56640minih56640Rebeca (2003) [TV seriál] 
Rebeca n
minih2623minih2623Agónie - konec Rasputina (1981) 
Agonija n
minih33391minih33391Snowboarďáci (2004) 
Snowboarďáci n
minih19570minih19570Stalin (1992) [TV film] 
Stalin n
minih3012minih3012Anděl svádí ďábla (1988) 
Anděl svádí ďábla n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.1 % (14)
4   - Edward52
5   - Agostino
7   - melakara
6   - Nasudr
5   - vo.truhlas
3   - T800
8   - Area
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - BlueBull
5   - menderly
7   - Grassel
4   - Alfpaseka
3   - jura1973

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:50

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Nový...

09:00 - 09:55

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:40

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

09:20 - 10:20

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152328
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.173/0.126