ohodnotit

Afghánská tradice i současnost

Další název:
Afganistan Tradition and Present
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
15 minut

Celkové hodnocení filmu Afghánská tradice i současnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22531minih22531Vinnetou - Rudý gentleman (1964) 
Winnetou II n
minih54606minih54606Báječní lidé (2005) [TV seriál] 
Beautiful People n
minih27767minih27767Ostrov doktora Moreaua (1977) 
The Island Dr. Moreau n
minih7856minih7856Gentleman pěti hodin (1938) 
Le monsieur de cinq heures n
minih49523minih4952320 let poté (2008) 
20 Years After n
minih38417minih38417Dlouhá cesta (2002) 
A Walk to remember n
minih6884minih6884Drsný Harry (1971) 
Dirty Harry n
minih11706minih11706Lyžařská hlídka (1990) 
Ski Patrol n
minih51747minih5174714 kilometrů (2007) 
14 kilómetros n
minih29643minih29643Vojáci jejího veličenstva (2001) 
All the Queen's Men n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.3 % (8)
5   - Agostino
4   - Kuvik
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - Grassel
4   - Alfpaseka
4   - jura1973
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152886
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140309

Poslední komentáře

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Neuvěřitelný Hulk (2008)

TOP film. 95%

Neuvěřitelný Hulk
Tak toto bolo geniálne,   normálne lepšie ako prvý   film od Marvelu a to Iron Man.   Chválim všetko čo sa len   dá a nemôžem uveriť že   film více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Můj král (2015)

Můj král
Výborné francouzské drama   sleduje desetileté soužití   rozdílné dvojice. Jejich   setkání, svatba, narození   dítěte, rozvod. Výstřední   více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.171/0.122