reklama
 
ohodnotit

Aféra z titulní strany

Sbatti il mostro in prima pagina

Další název:
Aféra z titulní stránky
Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Aféra z titulní strany

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.7.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.3.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2017
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2016
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.4.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.9.2008
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.2.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26819minih26819Živý bič (1966) [TV film] 
n
minih26959minih26959V meste plnom dáždnikov (1989) 
n
minih74083minih74083Syn luny (2007) [TV film] 
Il figlio della Luna n
minih121816minih121816Šťastné a veselé (2014) 
Happy Christmas n
minih12584minih12584Místo nahoře (1958) 
Room an the Top n
minih124914minih124914Blue Jeans (1975) 
Blue Jeans n
minih37514minih37514Zkrocená hora (2005) 
Brokeback Mountain n
minih46403minih4640312 podmínek k dědictví (2006) 
The Ultimate Gift n
minih32888minih32888Dům z písku a mlhy (2003) 
The House of Sand and Fog n
minih41463minih41463Lemra líná (2006) 
Failure To Launch n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 % (21)
7   - curil
7   - Erkul
6   - jarda53
9   - Edward52
5   - Agostino
6   - Kuvik
7   - Bara.40
7   - Charlie35
3   - Rendys
7   - vo.truhlas
8   - Johnny1
3   - T800
8   - michaldoko
5   - kamil.ice
5   - Zdenek13
9   - gyzmo
1   - stixman
3   - yuyka
6   - Grassel
2   - Alfpaseka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.285/0.245