ohodnotit

Aféra plukovníka Redla

Další název:
The Affair of Colonel Redl
Rok:
1931
Délka:
2800 metrů
Premiéra v ČR:
20.2.1931

Celkové hodnocení filmu Aféra plukovníka Redla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
martinfranek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44411minih44411Maximální rychlost (2007) 
Redline n
minih32648minih32648Mr. Deeds - Náhodný milionář (2002) 
Mr. Deeds n
minih68922minih68922Bajky naruby: Zlatovláska a 3 medvědi (2008) 
Unstable Fables: Goldilocks & 3 Bears Show n
minih11757minih11757Láska nebeská (1987) 
Made in Heaven n
minih25388minih25388Kronika česká (?) 
n
minih50671minih50671Partyzánská letka (1979) 
Partizanska eskadrila n
minih12983minih12983Mrtví prezidenti (1995) 
Dead Presidents n
minih133589minih133589Malé vítězství (2014) 
A Little Game n
minih126966minih126966Sexual Malice (1994) 
Sexual Malice n
minih18354minih18354S vyznamenáním (1994) 
With Honors n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Aféra plukovníka Redla [německá verze] (1931)

 Aféra plukovníka Redla [německá verze] (1931)
Aféra plukovníka Redla [německá verze] n
Der Fall des Generalstabs-Oberst Redl
Žánr: špionážní
Země: Československo / Německo - předválečné
Režie: Karel Anton

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

55 % (12)
7   - curil
5   - Agostino
7   - fred.appl
8   - vo.truhlas
5   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
8   - tvo
7   - Grassel
3   - Alfpaseka
5   - jura1973
5   - martinfran

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

14 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Byla jednou jedna kráva

05:00 - 05:59

44 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:50 - 06:15

114 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.282