reklama
 
ohodnotit

Aféra

Jungsa

Další název:
An Affair; 정사
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Aféra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46551minih46551Allegro s ohněm (1979) 
Allegro s ognjom n
minih44653minih44653Superman 4 (1987) 
Superman IV: The Quest for Peace n
minih34500minih34500Blbec na krku (2002) 
Le Boulet / Dead Weight n
minih26522minih26522Zrozeni z moře (1997) 
Swept from the Sea n
minih35122minih35122Bang! (1977) 
Bang! n
minih28706minih28706Aféra s náhrdelníkem (2001) 
The Affair of The Necklace n
minih51791minih51791Času je málo a voda stúpa... (1997) [TV film] 
Času je málo a voda stúpa... n
minih40659minih40659Zathura: Vesmírné dobrodružství (2005) 
Zathura: A Space Adventure n
minih52386minih52386Alenka v říši divů (2010) 
Alice in Wonderland n
minih40846minih40846Rocky Balboa (2006) 
Rocky Balboa / Rocky VI n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.2 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
3   - Alfpaseka
5   - jura1973

TV Program

ČT1 - Čert ví proč (2003)

20:00 - 21:44

72 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Panství Downton (2010) [TV ser...

21:00 - 21:50

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

52 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:30

57 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615099
Fotografií: 539216
Plakátů: 258056
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.735/0.635