reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Aerobik nejen pro těhulky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
002
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2009
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72207minih72207Mexický kartel (2008) 
Sólo quiero caminar n
minih2705minih2705Act Without Words I (2000) [TV film] 
Act Without Words I n
minih54187minih54187Den trifidů (2009) [TV minisérie] 
The day of the Triffids n
minih9557minih9557Jekyll a Hyde (1990) [TV film] 
Jekyll & Hyde n
minih42182minih42182Jeden ze soubojů (1971) [TV inscenace] 
n
minih28717minih28717Simpsonovi (1989) [TV seriál] 
The Simpsons n
minih21952minih21952V pravé poledne 2 - Kaneův návrat (1980) [TV film] 
High Noon, Part II: The Return of Will Kane n
minih131906minih131906Doupě vlků (2014) 
Wolves n
minih29713minih29713Zpátky na zem (2001) 
Down to Earth n
minih6818minih6818Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu (1963) 
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.5 %
1   - curil
3   - Agostino
9   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
8   - eso
6   - Grassel
3   - Alfpaseka
6   - Alfonc
7   - 002
5   - jura1973
10 - dagy22
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140628
Osobností: 602773
Fotografií: 521018
Plakátů: 252285
Obsahů a biografií: 129661

Poslední komentáře

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

ak

Svět pod hlavou
Seriál skvělý , ale je   nutne jej zhlédnout od 1.   dílů aby jste pochopili   souvislosti, jinak v   ostatních dilech Marvana   nepochopite. více >

Autor: alenakon

Návrat sedmi statečných (1966)

Návrat sedmi statečných
Snímek ´Sedm statečných´   se stal kultem mezi westerny a   jako takový se jeví jako   naprosto nepřekonatelný. To   tvůrci zřejmě tohoto   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Noční můra v Elm Street 4: Vládc...

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
Čtvrtý snímek o vrahovi ve   snu už kýpí podivností a   nesystémovostí děje. Ten je   hodně zkratkovitý,   zmatečný a ztrácí na   logice. To více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.407/0.386